Estimat la 100.000 euro pe an, bugetul de comunicare Areon a fost castigat de Infinit Agency
Vineri, 18 August 2017

Areon Home. Credit: Infinit Agency

Estimat la 100.000 euro pe an, bugetul de comunicare Areon a fost castigat de Infinit Agency

Miscarea are loc in urma unei licitatii licitatii pe Romania si Bulgaria, iar campania de comunicare contine deja doua spoturi lansate in mediul digital.

adplayers.info

Estimat la aproximativ 100.000 euro pe an, potrivit unor surse din piata de media digital, bugetul de comunicare Areon a fost castigat de Infinit Agency. Miscarea are loc in urma unei licitatii licitatii pe Romania si Bulgaria, iar campania de comunicare contine deja doua spoturi lansate in mediul digital.

Autorii comunicarii nu au comentat bugetul campaniei. Potrivit Infinit Agency, unul dintre cele doua spoturi din campania digitala a depasit deja 80,000 de vizualizari la doar o saptamana de la lansare.


Areon Car 
Credit: Infinit Agency

“Areon crede ca abilitatea unui brand de a fi creativ si ceva mai curajos in digital poate sa duca la surprize foarte placute mai ales ca suntem foarte mandri de calitatea produselor noastre. Am decis sa mergem cu Infinit atat pentru partea de strategie si creatie dar si pentru partea de digital media planning and buying. Ne place ceea ce a iesit si speram ca acesta este numai inceputul alaturi de agentie.” - Alexandru Onea – Executive Manager Areon Romania.

Conform semnatarilor campaniei, Infinit a construit strategia de comunicare Areon pornind de la insight-ul simplu ca mirosul placut poate avea un impact foarte mare in momente cheie din viata consumatorilor. Potrivit autorilor strategiei, creatia a venit pe fir si de aici au iesit si primele 2 spoturi plus campania de comunicare din jurul lor:

“Multumim Areon pentru alegerea facuta si increderea in Infinit si ne bucuram ca este un brand flexibil din punct de vedere creativitate si deschis la digital. De asemenea ne bucuram sa vedem succesul de care se bucura deja campania si impactul pe care il are atat in imagine cat in vanzari.“- Alex Cernatescu – CEO – Infinit Agency

Echipa implicata din partea Areon Romania – Alexandru Onea . Din partea Infinit Agency – Bogdan Moraru, Alice Gavril, Alexandru Lazareanu, Camelia Alexandru, Ana Ciornea, Claudiu Catana, Luca Costea, Irina Bozeanu // Casa de productie - Trilogy Film // Regie - Sebastian Condurache.

Mai mult in Licitatii, Conturi




PUBLICITATE: