Enel a pictat echivalentul a 3 terenuri de fotbal cu City of Energy
Marti, 06 Ianuarie 2015
 
Enel Romania, City of Energy, Bucuresti - Grozavesti
 

adplayers. Iulian Toma

Enel a pictat echivalentul a 3 terenuri de fotbal cu City of Energy, proiect prin care artisti urbani au infrumusetat posturile de transformare administrate de companie in mai multe orase din tara.

 “In 4 ani de City of Energy au fost pictate 20 de posturi de transformare, fiind implicati peste 25 dintre cei mai apreciati artisti urbani ai momentului, care au pictat pe o suprafata echivalenta cu 3 terenuri de fotbal, consumand peste 100 de kg de vopsea in realizarea operelor lor” a declarat pentru adplayers Lidia Gantoi, Coordonator Relatii media la Enel Romania.

Demarat in 2010 si comunicat de McCann PR, City of Energy si-a propus sa energizeze viata orasului prin arta urbana, creativitate si culoare. La 4 ani de la lansare, peste 20 de posturi de transformare ale Enel Romania din Bucuresti, Constanta si Timisoara au fost redate comunitatii drept suport pentru arta urbana, ele fiind transformate din simple constructii gri in adevarate picturi urbane care infrumuseteaza zonele in care sunt amplasate, dar in acelasi timp spun si povestea lor. Pana acum, proiectul a implicat peste 25 dintre cei mai apreciati artisti urbani ai momentului. 

Editia 2014 a campaniei s-a incheiat cu o petrecere intr-un autobuz in miscare, ce a parcurs traseul dintre cele mai noi posturi de transformare adaugate in galeria de arta a proiectului City of Energy a anului recent incheiat


Mai mult in PR, CSR, Responsabilitatea Sociala


PUBLICITATE: