Emotii si tehnologie la Vodafone x Sunscreen Festival. Primul eveniment cultural de amploare din Constanta
Vineri, 23 Septembrie 2022

 

In calitate de promotor al culturii si sustinator al proiectelor inedite care aduc valoare adaugata societatii, Vodafone a sustinut demersul Sunscreen cu un concept in care cultura a intalnit tehnologia: “Traim impreuna valuri de emotii”. 

AdPlayers. info

Filme romanesti si productii internationale, cultura si tehnologie, proiectii outdoor si indoor, cine-concerte si recitaluri. Toate au facut parte din reteta Sunscreen Film & Arts Festival, primul eveniment cultural de amploare de pe malul marii, la care Vodafone a adus un plus de magie. In calitate de promotor al culturii si sustinator al proiectelor inedite care aduc valoare adaugata societatii, Vodafone a sustinut demersul Sunscreen cu un concept in care cultura a intalnit tehnologia: “Traim impreuna valuri de emotii”. 

Pentru ca tehnologia este deja parte integranta din viata noastra cotidiana si ne ajuta sa construim relatii, Vodafone a imbinat digitalul si arta pentru a aduce intr-un singur loc oameni din medii diferite. Pentru ca tehnologia ne uneste!

Peste 10.000 de persoane s-au bucurat pe parcursul a patru zile de regalul cinematografic oferit de Sunscreen, in timp ce Vodafone a fost prezent in puncte cheie prin intermediul unor holograme next generation, care i-au invitat pe constanteni, dar si pe turisti, sa isi faca timp pentru a lua parte la primul eveniment cultural de amploare de pe litoralul romanesc. Piata Ovidiu, ground zero al Sunscreen, a fost gazda unei instalatii digitale Vodafone. In cele 4 zile de festival, cu ajutorul hologramelor next generation, participantii la festivalul de film au putut urmari un spectacol captivant, care a adus in lumina reflectoarelor tehnologia oferita de Vodafone. Aceasta experienta holografica a devenit rapid o atractie in sine pentru vizitatori.

Pe langa experienta digitala oferita de Vodafone, cinefilii au putut urmari in avanpremiera unele dintre cele mai asteptate productii romanesti. Printre acestea, “Teambuilding”, lungmetrajul scris de Alex Cotet si regizat de Matei Dima (BRomania) si “Mirciulica”, primul film al lui Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmariti comedianti din Romania.

Dintre filmele internationale, spectatorii au putut urmari in premiera “Casa Noastra / Utama”, filmul care a castigat Trofeul Transilvania si Premiul Publicului la TIFF 2022, si “Cel mai tare sef / The Good Boss”, productia cu cele mai multe premii Goya in 2022.

Colaborarea dintre Vodafone x Sunscreen vine in continuarea parteneriatului strategic dintre Vodafone si TIFF, compania fiind un promotor al comunitatii de artisti si un sustinator al mediilor creative din Romania.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: