Elita de Craciun, sub brad la Brands&Bears
Vineri, 23 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Ultimul spot Elita, de Craciun este realizat de Brands&Bears. Potrivit agentiei, alaturi de spotul “Elita - Magic Christmas”, difuzat pe principalele statii TV nationale, campania Elita este sustinuta de actiuni promotionale in magazine si un spot promotional de 10 secunde.

“Cafeaua la ibric are un statut aparte”, spune Cristina Lambru – Director de Creatie la Brands&Bears. „Este cafeaua care spune povesti, care transmite emotii, care poate foarte usor sa transforme lucruri obisnuite in magie”.

„De aceea, Craciunul si Elita merg foarte bine impreuna iar spotul “Magic Christmas” sta marturie. Avem povestea perfecta, cu personaje perfecte, cafeaua la ibric si Craciunul. Ce poate fi mai magic de atat?” , mai spune sefa departamentului de creatie.

“Clientul si-a dorit un spot de sezon care sa vorbeasca despre cafeaua perfecta pentru Craciun”, spune Toni Bunaiasu, copywriter la Brands&Bears. „Am cautat sa legam un element unic al produsului de sarbatoarea Craciunului, iar modul de preparare, la ibric, s-a dovedit foarte ofertant pentru povestea acestui spot”,

AdPlayers.ro/File

 


PUBLICITATE: