Eisberg lanseaza Craciunita, special de sezon. Big Apple si Superfood, alte noi sortimente de salate
Joi, 26 Noiembrie 2020

 

Credit: Eisberg 

AdPlayers. info

Pentru ca senzonul rece se apropie cu pasi repezi, Eisberg s-a pregatit cu salata Craciunita, disponibila doar in aceasta perioada a anului. Acest mix de sezon este format din endivia, frisee, radicchio, morcov si sfecla rosie. Toate salatele sunt gata de consumat in orice combinatii, pentru ca #salatamergecuorice!

Eisberg a lansat de curand si doua sortimente noi de salata: Big Apple si Superfood, disponibile in Kaufland incepand cu 16 noiembrie, intr-un pachet  special de lansare pentru o perioada de doua saptamani.

Mai jos, beneficiile consumului noilor sortimente Eisberg lansate.


Salata Big Apple cu spanacel, mere si struguri – potrivita pentru o gustare plina de vitamine!

Spanacelul este recunoscut pentru abundenta de vitamine si minerale. Vitamina C ajuta la sustinerea sistemului imunitar, iar fierul si calciul contribuie la functionarea normala a tesuturilor si sanatatea oaselor. 

Salata Superfood cu spanacel, quinoa si grau spelta – o gustare super-nutritiva!

Graul spelta si quinoa sunt recunoscute pentru calitatile nutritive exceptionale fiind cerealele cele mai bogate in vitamine (A, B, C si E) si minerale (fier, magneziu, calciu si potasiu) si grasimi bune: Omega-3, Omega-6. Specialistii numesc aceste cereale super-alimente datorita procentului foarte mare de vitamine, enzime, minerale si aminoacizi. Un super-aliment poate avea pana la 12 proprietati benefice.

Mai mult in Campanii, Conturi


PUBLICITATE: