Eat Like a Pro. Activari cu chefi de renume international la standul Beko de la EuroCucina
Miercuri, 18 Aprilie 2018

 
Credit: Beko / Image PR

Marca a gazduit la standul din cadrul EuroCucina sesiuni speciale de gatit sustinute de chef-ul italian Alessandro Borghese (jurat in concursul Junior Masterchef din Italia) si actrita si chef-ul Lisa Faulkner.

adplayers.info

Beko, brandul numarul 1 pe piata de electrocasnice din Europa, a gazduit astazi la standul din cadrul EuroCucina sesiuni speciale de gatit sustinute de chef-ul italian Alessandro Borghese (jurat in concursul Junior Masterchef din Italia) si actrita si chef-ul Lisa Faulkner.

In plus, Beko a prezentat gama de produse incorporabile cu tehnologii intuitive si design minimalist, special gandite pentru a le oferi consumatorilor cea mai buna experienta in bucatarie.

Retetele preparate in premiera de chef-ul Alessandro Borghese au fost gandite in cadrul initiativei de CSR Beko, ”Eat Like a Pro”, impreuna cu Antonia Lizárraga, nutritionistul echipei FC Barcelona.

”Sunt incantat sa prezint in premiera aceste noi retete care sa ne ajute sa comunicam importanta unei alimentatii sanatoase in cadrul campaniei ”Eat Like a Pro”. In calitate de bucatar, dar si de tata, am fost dintotdeauna un sustinator activ al unei alimentatii echilibrate, care sa includa mancaruri nutritive si delicioase.”, a declarat Alessandro Borghese.


Eat like a pro.

Campania globala "Eat Like A Pro" isi propune sa contribuie la combaterea fenomenului global de obezitate infantila si sa ii ajute pe parinti si copii sa constientizeze importanta unei alimentatii sanatoase, aratand ceea ce mananca eroii lor preferati din echipa FC Barcelona. Pe site-ul campaniei, parintii si copiii pot gasi o varietate de activitati distractive, sfaturi de alimentatie sanatoasa si retete care sa ii inspire sa adopte un stil de viata echilibrat.

In cadrul evenimentului a participat si Zeynep Yalim Uzun, Chief Marketing Officer Arçelik A.S, care a abordat subiectul vietii sanatoase in discursul sau.”Daca trendul actual continua, numarul copiilor supraponderali sau obezi va ajunge la nivel global la 70 de milioane pana in 2025. Obezitatea infantila este o problema globala, pe care Beko incearca sa o solutioneze prin tehnologii inovatoare care fac mancatul sanatos mai accesibil, dar si prin cresterea gradului de constientizare a problemei in randul consumatorilor”.


„De la frigidere care mentin fructele si legumele proaspete pana la 30 de zile sau gama de electrocasnice mici cu care poti pregati rapid smoothie-uri delicioase, Beko ofera o gama variata de electrocasnice care sa ajute familiile sa manance mai sanatos in confortul propriei case.” a mai spus oficialul de marketing.

Printre produsele Beko prezentate in cadrul EuroCucina se numara si gama de top de combine frigorifice cu tehnologia NeoFrost™ Dual Cooling, cu doua sisteme diferite de racire separate, care mentin un nivel optim de umiditate si pastreaza prospetimea alimentelor din frigider, dar care asigura in acelasi timp un mediu uscat in congelator, pentru a preveni acumularea ghetii.

Un alt produs prezentat este si cuptorul cu tehnologia Split&Cook® permite pregatirea a doua feluri diferite de mancare in acelasi timp, cu o diferenta de pana la 80°C intre cele doua compartimente si  Fara ca aromele sa se amestece intre ele.

Tehnologia inteligenta HobToHood® sincronizeaza plita si hota si ajusteaza automat nivelul optim de ventilatie in timpul gatitului, fara niciun efort din partea consumatorilor, pentru a elimina rapid si eficient mirosurile din bucatarie.

Tehnologia AutoDosing integrata in masinile de spalat vase Beko face spalatul vaselor si mai usor, intrucat elimina necesitatea adaugarii de detergent la fiecare spalare. Cu o singura umplere a compartimentului de detergent, masina de spalat vase dozeaza automat cantitatea de detergent necesara la fiecare spalare.

Plita incorporabila FlameAdjust™ permite ajustarea individuala a temperaturii de gatire pentru fiecare zona a plitei, cu noua trepte de temperatura disponibile si functie de temporizare.




Mai mult despre portofoliul Image PR

Mai mult in Conturi, PR


PUBLICITATE: