EXCLUSIV, negocieri astazi dimineata: Tnuva continua cu McCann. Perioada: nedezvaluita
Joi, 28 Ianuarie 2010

 
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Tnuva ramane cu toate serviciile in grupul McCann. Confirmand existenta negocierilor pe cont, surse apropiate McCann Erickson au afirmat pentru AdPlayers ca grupului de marketing si comunicare condus de Bogdan Enoiu a batut palma chiar in aceasta dimineata pentru continuarea colaborarii cu Tnuva, atat pentru serviciile de creatie si cele de media (McCann Erickson, Universal McCann) cat si cele de relatii publice si comunicare (McCann PR). Perioada colaborarii a ramas insa nedezvaluita.

Conform acelorasi surse, negocierile Tnuva - McCann au fi avut la sediul grupului condus de Enoiu. In cursul zilei de astazi, ar urma sa fie redactata si o declaratie oficiala comuna privind continuarea colaborarii. Pana la ora publicarii articolului, oficialii de marketing Tnuva nu au putut fi contactati pentru a detalia conditiile si perioada colaborarii viitoare intre cele doua parti. 

AdPlayers estimeaza intregul cont de servicii de marketing si comunicare Tnuva la 3-4 Milioane de euro pe an. Informatiile din aceasta dimineata privind continuarea colaborarii  vin la scurt timp dupa ce AdPlayers a aflat in cursul zilei de ieri de existenta pe piata a unor negocieri Tnuva pentru serviciile de marketing si comunicare.


PUBLICITATE: