EXCLUSIV: Steven Seagal preia de la Mutu stafeta Perenna
Joi, 11 Martie 2010


 (AdPlayers.ro, Octavian Pescaru )

Soc pe piata de publicitate din Romania. Pentru prima data, un actor strain de anvergura este solicitat sa faca reclama unui produs romanesc. Renumitul actor american Steven Seagal (foto), 58 de ani, a fost contactat de omul de afaceri roman Teodor Tuducan care i-a propus sa devina pentru 1 an imaginea apei minerale Perenna in Romania. 

“E un tip extrem de cunoscut si simpatizat care are multiple conexiuni cu Romania, ceea ce s-a vazut din numeroasele vizite pe care le-a facut in tara in ultimii ani”, spune Tuducan. “In afara de asta, Steven Seagal e eroul pozitiv, e cel care castiga intotdeauna... Apa noastra e suta la suta naturala si provine din Muntii Dognecei, asa ca, punand in balanta preocuparile domnului Seagal vizavi de ecologie mi se pare cat se poate de potrivit pentru un asemenea proiect. Am discutat deja cu el, iar negocierile sunt extrem de avansate, urmand ca in cursul lunii martie sa avem o intalnire finala, dupa care vom semna si contractul”, a completat Teodor Tuducan.

Pentru un contract cu durata de 1 an, Teodor Tuducan (foto, dreapta) spune ca Seagal ar urma sa incaseze 250.000 de euro, insa rolul sau in promovarea apei Perenna va fi foarte precis delimitat. Pentru sfertul de milion oferit de producatorul marcii de apa, Seagal nu va filma spoturi tv sau audio iar chipul sau nu va aparea pe sticlele Perenna. Actorul ar urma sa isi asocieze imaginea cu produsul numai in outdoor, reviste, panotaj.

Oricum, este pentru prima data in istoria pietei de publicitate din Romania cand un producator intern apeleaza la o personalitate de un asemenea calibru pentru promovarea unui produs. Pana in toamna anului trecut, apa minerala Perenna a fost promovata de fotbalistul Adrian Mutu care a avut un contract pe 2 ani, pentru care a primit peste 100.000 de euro. 

In varsta de 46 de ani si de profesie avocat, omul de afaceri severinean Teodor Tuducan (foto) este si patronul producatorului de apa minerala, societatea comerciala Apollini Company. Perenna Premier se comercializeaza la nivel national prin retelele de hipermarket sau cash&carry Carrefour, Auchan, Real, Metro, Kaufland si prin distribuitorii de carburanti OMV, LukOil si Agip. Marca de apa minerala este disponibila, deasemenea, in hoteluri, centre de business si alte locatii de lux cum ar fi Howard Johnson, Continental, Marriot, Aquarium.

Octavian Pescaru este  managing editor sport marketing la AdPlayers, si consultant de marketing si comunicare sportiva la Vlado Sport & Communication


PUBLICITATE: