ENERGY COFFEE lanseaza pe piata cafelei gata preparate aroma Rom si Nuca
Luni, 26 Septembrie 2022

 

ENERGY COFFEE este lider pe piata locala de cafea gata preparata in ceea ce priveste valoarea totala si numarul de unitati vandute, conform analizei producatorului HELL ENERGY care citeaza datele raportate de Nielsen prin Serviciul sau de masurare a retailului pentru perioada de 12 luni care se incheie la 31 mai 2022 pentru piata totala de retail din Romania (Copyright © 2022, Nielsen).

AdPlayers. info

ENERGY COFFEE, brandul lider de piata in cafea gata preparata dezvoltat de HELL ENERGY, potrivit companiei, lanseaza o aroma inedita pe piata de cafea imbuteliata din Romania, aceea de rom cu nuca. Gama ENERGY COFFEE de la HELL ENERGY a fost lansata in vara anului 2020, incepand cu 3 arome, iar  decizia de a extinde portofoliul cu noi gusturi a fost un raspuns la cererea pietei, mai anunta compania.

”Suntem mandri ca suntem primii de pe piata care ofera aceasta combinatie de arome intr-o cafea gata de baut. Gustul delicios al cafelei cu lapte, combinat cu armonia dintre gustul de rom si cel de nuca, o face o bautura excelenta pentru iubitorii acestei combinatii de arome” spune Micsunica Pelaghie, Director National HELL ENERGY Romania. ,,Produsul nu contine alcool, ci doar esenta de rom, cu o atingere suava de nuca, intr-o combinatie de 40 mg de cofeina / 100 ml si 70% lapte UHT”.

Potrivit oficialilor de comunicare ai companiei, in prezent, ENERGY COFFEE este disponibila in sapte variante de cafea gata preparata, cuprinzand versiunile Latte, Slim Latte, Cappucino, Double Espresso, Cocos, Caramel Sarat si Rom cu Nuca. 

Ca si restul gamei ENERGY COFFEE, noua bautura rece pe baza de cafea si lapte este fabricata cu extract de cafea Arabica si Robusta, fara conservanti sau coloranti artificiali. Odata cu lansarea noului sortiment, ENERGY COFFEE ajunge la cinci sortimente dedicate consumatorilor care prefera laptele adevarat in cafea (Latte, Slim Latte, Capuccino, Double Espresso), iar cel cu rom si nuca este cel mai recent produs.

HELL ENERGY este prezent cu gama ENERGY COFFEE in peste 20 de tari, inclusiv in Romania, Grecia, Croatia si Marea Britanie.

ENERGY COFFEE este lider pe piata locala de cafea gata preparata in ceea ce priveste valoarea totala si numarul de unitati vandute, conform analizei companiei HELL ENERGY, care citeaza datele raportate de Nielsen prin Serviciul sau de masurare a retailului pentru perioada de 12 luni care se incheie la 31 mai 2022 pentru piata totala de retail din Romania (Copyright © 2022, Nielsen).

Mai mult in Campanii,


PUBLICITATE: