EFFIE mai asteapta concurentii pentru campania de promovare
IAA
Vineri, 15 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Comitetul  Organizatoric EFFIE 2007 anunta prelungirea deadline-ului pentru primirea ideilor destinate campaniei de comunicare a aceastei editii a festivalului eficientei în comunicare.

Decizia de prelungire a termenului limita de primire a lucrarilor în concurs, spun oficialii EFFIE, a fost luata pentru a permite tuturor celor interesati sa participe la aceasta competitie si pentru a le da ocazia sa dezvolte o campanie de succes .

Selectia lucrarilor câstigatoare se va face de catre Comitetul de Organizare EFFIE 2007. Premiul pentru cea mai buna lucrare consta într-un cec în valoare de 1,000 Euro.

Conform organizatorilor, concursul se adreseaza tuturor echipelor creative, fie ca acestea fac parte dintr-o agentie, fie ca sunt free-lanceri. Brieful pentru realizarea ad-ului creativ este disponibil si poate fi descarcat de pe site-ul IAA Romania www.iaa.ro. Materialele pot fi trimise trimise pana cel tarziu la data de 08 Ianuarie 2007 catre adresa de e-mail office@iaa.ro.

Un festival de mare amploare pe plan international, EFFIE este deja notoriu pe piata de publicitate din România. Licenta pentru desfasurarea acestui festival în România apartine “American Marketing Association New York”, iar modul de desfasurare al concursului este extrem de standardizat, precizeaza reprezentantii festivalului, urmarindu-se pas cu pas procedurile de operare internationale ale EFFIE.

Pentru mai multe informatii legate de concurs, organizatorii pot fi contactati la IAA Romania, irina.iliescu@gmp.ro sau www.iaa.ro


PUBLICITATE: