Dupa reteaua Mega Image, Telekom Romania extinde disponibilitatea Mobil Nelimitat si in reteaua de magazine Carrefour Romania
Miercuri, 02 Octombrie 2019
 

Credit: Telekom Romania 

„Asa cum am promis, Mobil Nelimitat se extinde. De data aceasta, in reteaua de magazine Carrefour Romania. Suntem optimisti cu privire la rezultatele care vor veni in urma acestui nou parteneriat si totodata increzatori in produsul nostru” a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Telekom Romania.

AdPlayers. info

Dupa Reteaua Mega Image, incepand din 1 octombrie 2019, produsul Mobil Nelimitat, de la Telekom Romania, va fi disponibil si in reteaua de magazine Carrefour Romania, anunta reprezentantii de comunicare ai companiei.

In Romania, grupul Carrefour ofera clientilor multiple posibilitati de a face cumparaturi, atat in cele 358 de magazine din tara, cat si prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clientii din Bucuresti pot achizitiona produse alimentare din sectiunea „Supermarket Online”, dar si produse nealimentare din sectiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde in tara sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour


Elsner:,,Suntem optimisti cu privire la rezultatele care vor veni in urma acestui nou parteneriat” 

„Asa cum am promis, Mobil Nelimitat se extinde. De data aceasta, in reteaua de magazine Carrefour Romania. Suntem optimisti cu privire la rezultatele care vor veni in urma acestui nou parteneriat si totodata increzatori in produsul nostru” a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Telekom Romania.

,,Consumatorii din Romania sunt cei mai de seama critici ai marilor brand-uri. Ei inteleg foarte bine ofertele si stiu foarte bine ce asteptari au de la companii. De aceea, ca brand care se respecta si care isi respecta clientii, vii pe piata cu produse si servicii care sa vorbeasca limba utilizatorului tau. Asta facem noi cu Mobil Nelimitat - raspundem nevoilor romanilor de a avea simplitate, disponibilitate, fara limite si fara birocratie atunci cand vine vorba de produse si servicii.” a mai spus executivul Telekom

“Unul dintre obiectivele principale ale Carrefour Romania este sa ofere consumatorilor o experienta de shopping moderna, placuta si rapida. Clientii nostri se schimba si ne dorim sa tinem pasul cu ei, motiv pentru care investim constant in tehnologie si inovatie. Ne bucura parteneriatul cu Telekom Romania si ii asteptam pe toti cei care doresc sa achizitioneze Mobil Nelimitat in magazinele noastre" a adaugat Alexandra Pescaru, Manager Servicii Client Carrefour Romania.  

La inceputul lunii iulie, 2019, Telekom anunta lansarea pe piata a Mobil Nelimitat, produs care le permite clientilor sa se aboneze, in medie, in mai putin de 5 minute, printr-o experienta complet digitala, cu pasi usor de parcurs.

Clientii care achizitioneaza cartela Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea acesteia in telefon si apelarea numarului 1234. Oricand dupa activarea serviciilor, valabile initial pentru 30 zile, pot alege sa se aboneze inregistrandu-si numarul pe telekom.ro/vreaunelimitat si parcurgand cativa pasi simpli pentru a beneficia lunar, fara perioada minima contractuala, de acces la Internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate, plus 100 de minute internationale fix/mobil.

Abonamentul este disponibil la un pret promotional de 6 euro pe luna, TVA inclus (aproximativ 29 lei / luna, TVA inlcus). Clientii care nu doresc sa se inregistreze pot utiliza in continuare serviciile pe cartela preplatita, alegand optiunea Mobil Nelimitat.

In plus, abonamentul Mobil Nelimitat aduce posibilitatea achizitionarii de telefoane in rate, fara dobanda. In magazinele Carrefour, clientii au la dispozitie stand-uri cu Mobil Nelimitat, aceasta putand fi achizitionata la pretul stabilit si comunicat de catre edistribuitor.

Pozitionat un produs ce se potriveste oricarui roman, indiferent de varsta, categorie profesionala, nevoie sau obicei de consum, Mobil Nelimitat este promovat prin intermediul platformei de comunicare Ce-si doresc romanii? si isi propune sa fie un serviciu fara limite, fara birocratie, simplu si accesibil.

Cu acest produs, Telekom si-a propus sa continue ritmul de inovatie al misiunii Hai Netliberare de a oferi acces nelimitat la servicii de telecomunicatii tuturor romanilor.


Experienta digitala Telekom Mobil Nelimitat aici

Mai multe informatii la www.telekom.ro/mobilnelimitat.

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Misiunea declarata a companiei este aceea de a imbogati vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate.

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania. Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

.


PUBLICITATE: