Dupa o licitatie cu 5 constructori de imagine, Titan Mar face casa cu FRIENDS Advertising
Miercuri, 24 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Friends Advertising a fost desemnata castigatoarea licitatiei pentru conturile de comunicare Titan Mar pe urmatorii ani, dupa un proces de selectie in care au participat 5 agentii, dupa cum a afirmat pentru AdPlayers, purtatoarea de cuvant a agentiei de publicitate, Monica Jitariuc - PR Coordonator al agentiei. 

“Ne bucuram ca am descoperit pe inca cineva care gandeste ca noi si care ne-a oferit sansa de a nu fi o simpla agentie de publicitate care participa la o licitatie, ci un partener, un sfatuitor de incredere pentru tot ceea ce inseamna comunicare externa si interna. Vom avea multe de facut impreuna cu cei de la Titan Mar ”, a spus
Andreea Dirzeanu (foto, stanga), Client Service Director FRIENDS Advertising. 

Cele doua companii au batut palma pe 20 septembrie a.c, iar perioada contractului urmeaza sa fie stabilita. 

 

„Licitatia a durat doua luni si au participat cinci agentii de comunicare din Romania”, a afirmat pentru AdPlayers, Monica Jitariuc (foto, dreapta)- PR Coordonator la FRIENDS Advertising. „Vom oferi servicii integrate de comunicare, iar in prezent suntem intr-un proces complex de audit in comunicare pe acest cont, etapa in urma careia vom identifica toate nevoile de comunicare ale clientului”

 

„Vom lucra pe partea de strategie, pozitionare si branding, lucram la campanii ATL, servicii BTL si PR, pentru ca am castigat si partea de relatii publice, atat comunicare externa cat si interna”, a mai spus Jitariuc (foto). „Comunicarea interna a inceput deja”.

 

“Noi ne pricepem la piatra naturala, la constructii si amenajari cu piatra naturala”, spune Vlad Perceac, Marketing Director Titan Mar. 

„Pentru aceasta constructie de imagine, am ales insa niste oameni priceputi si harnici. Gata oricand sa-si suflece manecile alaturi de noi, cei de la FRIENDS ne-au aratat ca stiu si vor sa ne inteleaga business-ul. Ceea ce e un lucru mai rar intalnit“ , a conchis oficialul de marketing.

AdPlayers/PROFILE

 

Titan Mar
Infiintata in 1994, Titan Mar a avut la sfarsitul lui 2007 o cifra de afaceri de 15 Milioane de euro si, potrivit companiei, este lider pe piata romaneasca de import de roci naturale pentru constructii si amenajari. 

Compania comercializeaza toate tipurile de roca naturala: marmura, granit, travertin, calcar, ardezie, onix. Este singura companie care ofera servicii complete pentru piatra naturala, de la prelucrare la proiectare si montaj.

 

Printre lucrarile reprezentative se numara Muzeul Taranului Roman, Palatul Telefoanelor, Opera Center -Nederlanden sau Sediul KLM Bucuresti. TITAN MAR are expertiza in majoritatea industriilor, de-a lungul anilor participand la proiecte dintre cele mai complexe: centre comerciale, imobile de birouri, hoteluri sau locuinte private.

 

FRIENDS
Agentie Full Service, FRIENDS Advertising a fost infiintata in 2003 in jurul echipei creative Bojan Spasic – Sorin Tranca, cu o experienta de lucru in aceasta formula de peste 10 ani. Nascuta sub semnul unor seniori in publicitate, FRIENDS si-a intarit in timp aceasta pozitionare si lucreaza la consolidarea ei pe principalele zone ale comunicarii. In 2007 FRIENDS s-a afiliat la IMSG, grup de comunicare care activeaza pe piete emergente.

 

Doar in ultimii 2 ani FRIENDS a deservit peste 25 clienti, printre care: Unilever (Sunsilk, Dero, Omo, Dove, Rexona, Delikat – dar si proiecte de Trade Marketing), Canon Photo-Video CEE (cont regional), TINA R, Medrom, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania, Libra Bank,  Fundatia Copii Sanatosi, Porsche Bucuresti Vest 2, Valrom, Eclipse Sat Londra, Fan Courier, European Drinks, Tiriac Imobiliare, Adama, Sensiblu, Dimri International, ITV Rusia.


PUBLICITATE: