Dunlop Adhesives da drumul la instructiuni video pe Internet
Miercuri, 30 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Dunlop Adhesives, specialistul numarul 1 in Marea Britanie in producerea, dezvoltarea si comercializarea adezivilor pentru gresie si faianta a lansat un nou website (www.bal-adhesives.co.uk/dunlop/index.html ) care pune la dispozitia utilizatorilor filme demonstrative de tipul “how to”.

Alex Underwood, Product Manager la Dunlop Adhesives a precizat: “Continutul video este cea mai importanta inovatie a noului website; totodata, acesta ofera si o biblioteca online cuprinzatoare despre marketing si vanzari, destinata celor care comercializeaza produsele Dunlop Adhesives, cu scopul de a-i sustine in procesele de promovare a gamei in magazine.”

Conform companiei, in prezent, 14.3 milioane de camine din Marea Britanie sunt conectate la Internet - sursa principala de stiri si informatii pentru milioane de oameni din toata lumea. Mai mult, pe masura ce tehnologia avanseaza, numarul website-urilor care ofera posibilitatea vizionarii fisierelor video este in continua crestere.

Potrivit oficialilor de comunicare, lansarea website-ului vine ca suport al campaniei de re-branding a gamei de produse Dunlop Adhesives inceputa in cursul lunii aprilie in Marea Britanie, urmand sa fie demarata si in Europa de Est la inceputul anului viitor.

Filmele video online contin demostratii si instructiuni pentru realizarea proiectelor uzuale de constructii, cum ar fi: impermeabilizarea peretilor din cabina de dus, impermabilizarea suprafetelor predispuse la umezeala, montarea de placi ceramice de format mare (faianta si gresie), montarea de suport ceramic in bucatarii si bai.

PUBLICITATE: