Dublu campion mondial la natatie, David Popovici, doneaza casca si ochelarii cu care a devenit campion mondial pentru fosta vicecampioana mondiala la canotaj junior Florentina Filipovici.
Marti, 02 August 2022

 

Foto David Popovici – credits@ giandalberto / LaPresse

David Popovici vrea, astfel, sa o pe fosta vicecampioana mondiala la canotaj junior, care se lupta cu o boala grea. Hope and Homes for Children va ridica o casa pentru Florentina si cei trei copii ai sai cu banii stransi din donatiile pe www.hhc.galantom.ro/p/davidpopovici  

AdPlayers. info

David Popovici, dublu campion mondial la natatie, doneaza casca si ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natatie de la Budapesta pentru a strange bani pentru Florentina Filipovici, fosta vicecampioana mondiala la canotaj junior, care se lupta cu o boala grea.

Mama a trei copii cu varste intre 4 si 8 ani, in prezent Florentina Filipovici nu are unde sa locuiasca impreuna cu fetita si cei doi baieti, in contextul unei situatii familiale dificile. Pentru ei, David s-a alaturat Hope and Homes for Children si face un apel la donatii pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici; la finalul campaniei (1 - 26 august 2022), unul dintre donatori va intra in posesia castii si a ochelarilor lui David, prin tragere la sorti.

Fundatia Hope and Homes for Children a demarat deja constructia unei case cu 3 camere pentru Florentina in primavara acestui an, in satul ei natal din judetul Suceava, insa este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea constructiei, mobilarea si utilarea ei, astfel incat sa se poata muta cat mai curand impreuna cu copiii intr-un spatiu sigur.

"Daca pot ajuta, eu nu stau niciodata pe ganduri. Iar daca echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranta si putin bine, eu il donez cu toata inima. Pentru a fi cat mai multi cei care ajuta un fost sportiv de performanta, aflat intr-o situatie de viata dificila, va invit pe voi, cei care ma sustineti si imi sunteti aproape, ca aceasta luna sa faceti o donatie pentru casuta Florentinei." a spus David Popovici.

Oricine vrea sa faca o donatie pentru fosta vicecampioana mondiala la canotaj junior, Florentina Filipovici, si sa participe automat la tragerea la sorti pentru casca si ochelarii lui David Popovici - o poate face simplu pe pagina special dedicata printr-o donatie de 25 lei sau mai mult. Tragerea la sorti va avea loc pana cel tarziu la data de 2 septembrie 2022.

Suma adunata va fi dublata de Genpact. Suma totala donata in perioada campaniei va fi dublata, in limita a 40.000 de Euro, de compania Genpact, ce sustine Hope and Homes for Children inca din 2017.

‘’Am vrut sa construim o casa pentru Florentina din momentul in care am aflat despre povestea ei si despre cat de multa nevoie are de sustinere, in aceste momente complicate pentru ea si pentru copiii ei. Alaturi de echipa nationala de canotori, fostii ei colegi, am visat sa le putem oferi un spatiu linistit si sigur. Cu boala nu ne putem lupta, insa ce putem face este sa ii oferim tot sprijinul

nostru, al tuturor. David este un exemplu pentru noi in atat de multe privinte, iar lectia generozitatii este inca ceva valoros ce avem de invatat de la el. Multumim, David, din inima! Multumim si voua, tuturor, pentru tot ce vom putea face impreuna pentru Florentina.’’, afirma Robert Ion, Director de Fundraising si Comunicare, Hope and Homes for Children Romania.

Pagina de donatie. www.hhc.galantom.ro/p/davidpopovici  

Hope and Homes for Children Romania. Aproape 38.000 de copii sustinuti sa ramana in siguranta langa parintii sau familia extinsa

In total, in 24 de ani de interventii, Hope and Homes for Children Romania a sustinut aproape 38.000 de copii sa ramana in siguranta langa parintii sau familia lor extinsa si sa nu fie institutionalizati, prin programul de Prevenire a separarii copilului de familie. Fundatia sustine, de asemenea, procesul  de dezinstitutionalizare, prin inchiderea centrelor de tip vechi si identificarea de solutii alternative de locuire pentru copiii care sunt scosi de acolo.

Din 1998 si pana la finalul anului 2021, Fundatia a contribuit in mod direct sau indirect la inchiderea a 63 de centre de plasament de tip vechi (orfelinate). Prin eforturile Hope and Homes for Children si ale partenerilor sai au fost dezvoltate 116 case familiale, cu peste 6.700 de copii scosi din orfelinate si aproximativ 1800 reintegrati in familia naturala sau extinsa.

Mai multe informatii: www.hopeandhomes.ro

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR,


PUBLICITATE: