Draftfcb a pierdut bugetul S.C. Johnson. Contul global, la BBDO si Ogilvy & Mather
Luni, 01 August 2011

( AdPlayers, Iulian Toma )

SC Johnson a selectat doua noi agentii globale pentru servicii de marketing, potrivit unei comunicari internationale de la sfarsitul saptamanii trecute apartinand companiei.  

Decizia are loc in urma unui proces de selectie international desfasurat pe parcursul a mai multe luni. Cele doua agentii desemnate sa administreze serviciile globale de marketing si comunicare sunt BBDO si Ogilvy & Mather.

Potrivit comunicarii SC Johnson, cele doua agentii globale au fost alese la capatul unui riguros proces de selectie, in conformitate cu nevoile de servicii de marketing, de la publicitate traditionala, digital, CRM, shopper marketing, direct marketing, planificare si achizitii de media.

‘’Suntem incantati ca vom lucra cu BBDO si Ogilvy & Mather’’ a declarat Fisk Johnson, Chairman & CEO, SC Johnson. “Am angajat un proces foarte riguros de selectie cu criterii foarte exacte, si ambele agentii au fost pe masura viitoarelor noastre nevoi specifice. A fost o decizie foarte grea, si apreciem contributia echipei Draftfcb in succesul afacerii noastre, dupa o lunga perioada de parteneriat”.

SC Johnson paraseste reteaua globala Draftfcb ( parte a grupului Interpublic) dupa mai bine de 60 de ani de colaborare. Contul de comunicare va fi impartit intre cele doua agentii: BBDO va administra comunicarea diviziilor “Pest Control” si “Home Storage”, iar Ogilvy & Mather diviziile de parfumuri si curatare pentru gospodarie. Dat fiind portofoliul de marci si servicii de comunicare, este de asteptat ca trecerea contului de la Draftfcb la cele doua agentii sa fie un proces care se va desfasura pe o perioada de timp de mai multe luni.

Cu vanzari anuale de 8 Miliarde USD, SC Johnson opereaza in Stale Unite branduri precum GLADE®, OFF!®, PLEDGE®, RAID®, SCRUBBING BUBBLES®, SHOUT®, WINDEX® si ZIPLOC®, la care se adauga in afara continentul american marci cum sunt AUTAN®, BAYGON®, BRISE®, KABIKILLER®, KLEAR®, si MR. MUSCLE®.

Mai mult in AdPlayers, Licitatii


PUBLICITATE: