DraftFCB a lansat, pentru Lavazza, The Most Majestic Espresso Experience
Marti, 20 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Lavazza a organizat primul sau eveniment in Romania. Menit sa sustina campania de promovare a Calendarului Lavazza 2008, evenimentul a fost organizat de DRAFTFCB. Pentru prima data, campania legata de calendar prevede difuzarea, din luna octombrie 2007, de spoturi TV de 30 si 20 de secunde, in  patru tari europene: Anglia, Polonia, Bulgaria si Romania.  

„In aceasta seara am vrut ca Lavazza sa ajunga la dumneavoastra prin arta. Speram sa va placa noul calendar si sa apeciati cafeaua de calitate”, a declarat Alessandro Sforza – Regional Manager Lavazza, la evenimentul de lansare care a avut loc la Muzeul Enescu din Bucuresti, unde a fost prezentat si un spectacol Lavazza, dar si spotul Lavazza pe care si telespectatorii romani au ocazia sa il vada in acest an.

Cu momente din Comedia dell’ Arte si muzica de la curtea Regelui Soare, evenimentul de la Bucuresti a avut in centru arta, istoria si gustoasa cafea Lavazza, Tony Bottery, unul dintre „maestrii” espresso-ului, a facut o demonstratie de cum se prepara un espresso sau un capuccino.

The Most Majestic Espresso Experience

A saisprezecea editie a Calendarului Lavazza - The Most Majestic Espresso Experience este dedicata femeilor puternice, aristocrate, hotarate, femeilor care se simt regine in viata de zi cu zi, prin urmare, tuturor femeilor!

Realizat de talentatul fotograf scotian Finlay MacKay sub directia creativa a agentiei Armando Testa, calendarul prezinta luxul unor curti bogate in imagini, printr-un amestec original de pop si scoli clasice de pictura engleze.

Sase imagini, create de unul dintre cei mai inovativi artisti care lucreaza in prezent in domeniul fotografiei, caracterizate de aluzia constanta la lumea Art Nouveau, prin reconstructia si punerea in scena a unui imaginar in care MacKay “se joaca” cu aluzii la Curtea Frantei, la curtile imperiale chineza si persana, la Evul Mediu cavaleresc, lasand sa transpara detasare, senzualitate si eleganta, in perfecta sintonie cu calitatile celebrei espresso Lavazza.

.

.

.


PUBLICITATE: