Dove (Unilever) vorbeste despre frumusetea adevarata cu Mindshare, Image PR si Kubis
Vineri, 24 Februarie 2017

adplayers. Iulian Toma

Dove vorbeste la aniversarea a 60 de ani despre ”frumusetea adevarata” cu Mindshare, Kubis si ImagePR. Potrivit responsabililor de comunicare ai comunicarii brandului din portofoliul Unilever, noua campanie de comunicare, dedicata femeilor din Romania, le incurajeaza pe acestea sa aiba incredere in propria frumusete si sa nu se lase influentate de ce spune lumea.

Campania Dove se desfasoara in perioada 20 februarie – 20 martie 2017 si include un mix de actiuni de promovare: comunicare in mediul digital, actiuni de relatii publice si promotii in magazine.

Studiu global. Femeile sunt influentate de limitele pe care ceilalti le impun.

Campania are la baza rezultatele unui studiu* global recent, efectuat de Dove, care arata ca, desi majoritatea femeilor si-ar dori sa aiba libertatea sa arate si sa se exprime exact asa cum doresc, sunt influentate de limitele pe care ceilalti le impun.

Studiul global despre frumusete si incredere a fost efectuat de brandul Dove in perioada 2015-2016 pe un esantion de 6,000 de femei cu varsta cuprinsa intre 18-64 de ani si 4,500 de fete cu varsta cuprinsa intre si 10-17 ani, din 13 tari diferite.

Campania aduce in prim plan trei romance, fiecare cu o poveste plina de inspiratie: Cristiana Oprea - pilot debutant de raliu, Adina Aniculaesei - pilot comandant de aeronava, si Cristina Dorcioman - arbitru profesionist de fotbal. Pentru toate cele trei ambasadoare Dove frumusetea este o alegere personala si sursa lor de incredere.

”Prin campania <Frumusetea mea. Alegerea mea> ne dorim sa ducem discutia despre frumusetea adevarata si mai departe. Promovam povestile romancelor care nu s-au lasat influentate de vocile din jur si au ales sa-si transforme frumusetea intr-o sursa de incredere in sine, dar si de inspiratie pentru ceilalti”. declara Ana Maria Paslaru, director de marketing Unilever South Central Europe.

”Dove continua sa incurajeze femeile sa-si descopere si sa se bucure de frumusetea lor, fara a se lasa influentate de prejudecatile legate de aspectul fizic. Prin aceasta campanie, facem un pas inainte si schimbam perspectiva de la acceptarea propriei frumuseti, la celebrarea acesteia.”

Lumea spune

„Lumea spunea ca sunt prea delicata, ca nu ma voi descurca. Eu spun ca pasiunea mea imi da puterea de care am nevoie pentru a-mi urma visul. Sunt Cristiana Oprea si sunt pilot debutant de raliu.”

Pentru a se simti increzatoare, 9 din 10 femei considera ca este important sa faci ceea ce-ti place cu adevarat, conform studiului amintit. Este si cazul Cristianei Oprea, pilot debutant de raliu. Lumea i-a spus ca a fi pilot de raliu este o activitate prea periculoasa si prea dificila pentru o fata atat de delicata. Pasiunea, insa, i-a dat puterea de care a avut nevoie pentru a-si urma visul.

„Lumea spunea ca sunt prea visatoare si cu capul in nori. Eu spun ca am un vis implinit. Sunt Adina Aniculaesei si sunt pilot comandant de aeronava.”

Adina Aniculaesei este pilot comandant de aeronava, cu peste 8.000 de ore de zbor. Ea a reusit in ciuda vocilor celor din jur care-i spuneau, cand era mica, ca este prea visatoare si cu capul in nori pentru aceasta meserie. Alegerile pe care le-a facut au ajutat-o sa atinga inaltimile mult dorite. Povestea Adinei este o sursa de inspiratie, in contextul in care 8 din 10 femei considera ca este important pentru ele sa-si atinga obiectivele pentru a se simti increzatoare.

„Lumea spunea ca nu ma voi putea impune in fata unui stadion intreg. Eu spun ca in teren sunt un arbitru. Nu o arbitra. Sunt Cristina Dorcioman si sunt arbitru profesionist de fotbal.”

Cristina Dorcioman s-a confruntat cu prejudecatile celor din jur cand a decis sa se faca arbitru. Ea le-a demonstrat tuturor ca se poate impune in fata unui stadion intreg si a devenit arbitru profesionist de fotbal. In aceeasi ordine de idei, 8 din 10 femei sunt de acord ca, pentru a se simti frumoase, este important sa se simta ele insele si nu sa incerce sa copieze pe altcineva.

Mai multe detalii despre campania Dove pot fi accesate pe doveclub.ro/frumusetea-mea/, pe canalul de YouTube si pe #FrumuseteaMeaAlegereaMea.

Autorii campaniei Dove,Frumusetea Mea. Alegerea Mea:

Unilever: Ana Maria Paslaru (Director de Marketing), Irina Urechean (Brand Building Category Manager Skin and Hair), Luminita Gidea (Brand Building Manager Skin and Hair), Oana Onosie (Brand Building Manager Skin and Masterbrand), Andra Sucioaia (Jr. Brand Building Manager Skin & GiftBoxes), Corina Savin (Media Manager)

Kubis Interactive: Laura Nedelschi (Creative Director), Alice Mihalache (Copywriter), Marius Goleanu (Art Director), Mihai Vulpie (Senior Designer), Florin Busuioc (Designer), Alina Ivan (Head of A/V), Ionut Avadanei (DOP), Valentin Narcis Sturzu (Regizor), Sebastian Popa (Head of Development), Sergiu Badic (Developer), Ioana Zvac (Head of Social Media), Timeea Teodorescu (Social Media Manager), Talida Cristea (Client Service Director), Madalina Mezdrea (Senior Account Manager)

IMAGE PR: Andra Gherasim (Account Manager)

Mindshare: Clara Berindean (Group Account Director), Ramona Voicu (Account Manager), Andreea Radu (Digital Connection Director)


Mai mult despre Image PR

Mai mult in Advertisng Full  Service, PR, Interactive


PUBLICITATE: