Donatii de peste 51,000 euro catre SOS Satele Copiilor prin campania KFC - Bucket de bine
Miercuri, 18 Ianuarie 2017


Prin intermediul comunicarii, KFC doneaza un leu din costul fiecarui Hot Bucket vandut, pentru al doilea an consecutiv.

adplayers. info

In anul 2016, KFC a donat peste 51,000 euro catre SOS Satele Copiilor Romania, in urma campaniei „Bucket de bine”, anunta reprezentantii de comunicare ai lantului de restaurante, de la agentia de relatii publice Golin. Prin intermediul campaniei, KFC doneaza un leu din costul fiecarui Hot Bucket vandut, pentru al doilea an consecutiv.

Fondurile donate de lantul de restaurante catre SOS Satele Copiilor Romania sustin doua case din cadrul satului din Bucuresti. Copiilor din cele doua case le sunt asigurate astfel toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitati educationale si de timp liber.


“Cei de la SOS Satele Copiilor Romania depun un efort extraordinar pentru a-i ajuta pe cei mici sa se bucure de viata, sa invete si sa isi faca prieteni noi. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit sa ne alaturam cauzei lor. Le multumim lor ca ne ofera oportunitatea de a ajuta acesti copii, cat si clientilor nostri tot mai numerosi, care sunt si ei parte a evolutiei celor mici, prin achizitionarea Bucketului de bine din restaurantele noastre”, a spus Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC Romania.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, PR,


PUBLICITATE: