Donatie pentru Suceava impotriva coronavirus. 100.000 de lei pentru Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava de la Hard Rock Cafe Bucuresti
Miercuri, 01 Aprilie 2020
 

Credit: Hard Rock Cafe Bucuresti

Suma vine in ajutorul echipei medicale si a nevoilor pe care le are spitalul in gestionarea luptei impotriva noului coronavirus.

AdPlayers info

Hard Rock Cafe Bucuresti sprijina initiativele de combatere a efectelor COVID-19, printr-o donatie de 100.000 LEI catre Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava. Suma vine in ajutorul echipei medicale si a nevoilor pe care le are spitalul in gestionarea luptei impotriva noului coronavirus.

“Trecem cu totii prin momente extrem de dificile, cand este mai important ca oricand sa actionam impreuna. Salutam initiativele tuturor celor care au ales sa dea o mana de ajutor in aceste momente, indiferent de greutatile si provocarile pe care le resimtim la nivelul businessului. Este important sa continuam sa ne implicam si sa contribuim cat mai multi la depasirea acestei perioade.”, a declarat Marius Baban, Director General Hard Rock Cafe Bucuresti

Desi restaurantul Hard Rock Cafe si Rock Shop-ul vor ramane inchise pe durata carantinei, ca urmare a masurilor de urgenta impuse de autoritati, niciunul dintre angajatii Hard Rock Cafe Bucuresti nu va fi disponibilizat. Compania va continua sa faca toate demersurile necesare si sa le ofere sprijin pe tot parcursul acestei perioade dificile, sanatatea si siguranta echipei ramanand prioritare.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, Coronavirus, COVID-19


PUBLICITATE: