Donatie locala de 1 milion USD in lupta impotriva COVID19. Philip Morris doneaza 1 milion de dolari catre Crucea Rosie, in Romania, pentru spitale
Vineri, 27 Martie 2020

 

 

Credit foto: Philip Morris / divizia de cercetare bioetica Medicago 

AdPlayers. info

Philip Morris Romania a anuntat o donatie-record, de un milion de dolari, pentru lupta impotriva epidemiei de COVID-19. Potrivit ZF.ro, donatia este directionata catre Crucea Rosie Romana, organizatie specializata in situatiile medicale de criza, si se adauga altor cateva zeci de donatii in bani si produse, care totalizeaza in momentul de fata, conform datelor cunoscute, cateva milioane de euro.

Donatia a fost anuntata de reprezentantii organizatiei care au declarat ca suma respectiva va fi folosita pentru cumpararea a 10 aparate de ventilatie, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protectie, 100.000 de masti medicale si 5.000 perechi de manusi. Echipamentele vor merge direct catre spitalele implicate direct in lupta cu pandemia COVID-19.

Grupul Philip Morris este activ in programe impotriva coronavirus. Astfel, pe langa donatii directe, divizia Medicago Canada, un grup de cercetare bioetica sprijinit de Philip Morris, desfasoara un program de dezvoltare a unui vaccin pe baza de plante si a anuntat ca este in stadiul in care poate intra imediat in etapa de pretestare clinica a potentialului vaccin impotriva COVID 19.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, Coronavirus, COVID 19

 


PUBLICITATE: