Donatie de 200.000 de euro Enel Romania, intr-o singura saptamana, in lupta impotriva COVID-19
Vineri, 27 Martie 2020

Grupul Enel doneaza inca 100.000 de euro pentru achizitia de materiale si echipamente medicale, dupa cei 100.000 de euro donati tot in aceasta saptamana pentru a sprijini activitatea Institutului National de Boli Infectioase - prof. Dr. Matei Bals

AdPlayers. Info

Donatie de 200.000 de euro de la Enel Romania intr-o singura saptamana impotriva COVID-19.

Enel Romania, prin companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice, continua sa sprijine comunitatile pe care acestea le deservesc si efortul echipelor medicale in sustinerea luptei impotriva COVID-19, si doneaza 100.000 de euro catre Fondul de Urgenta, anunta compania.

Potrivit informarii remise AdPlayers, suma va fi folosita pentru achizitia de materiale si echipamente medicale necesare. Aceasta este cea de-a doua donatie facuta de Enel Romania pentru a sprijini activitatea echipelor medicale pentru a limita raspandirea COVID-19.

Donatia va fi facuta prin intermediul Asociatiei pentru Relatii Comunitare, care a creat Fondul de Urgenta pentru a ajuta la coordonarea si acoperirea necesarului medical local cu resursele disponibile si pentru a oferi sprijin financiar direct pentru nevoile urgente, concentrandu-se pe trei directii de interventie care necesita achizitii urgente: kituri de testare, echipament de protectie pentru personalul medical (masti medicale, ochelari de protectie, costume de protectie) si echipamente de ventilatie. Deciziile in cadrul Fondului de Urgenta se iau impreuna cu organizatii care fac campanii pentru dotarea spitalelor la nivel national si local.

Aceasta nu este prima donatie a Enel Romania pentru lupta impotriva COVID-19. In aceasta saptamana, companiile sale de furnizare si distributie a energiei electrice au donat 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului National de Boli Infectioase - prof. Dr. Matei Bals. Suma va fi folosita pentru echipament medicale necesare prevenirii si controlului raspandirii virusului,

In ultimele saptamani, Enel Romania a implementat o serie de masuri menite sa contribuie la reducerea raspandirii COVID-19 din grija pentru comunitatile pe care le deserveste, pentru clienti si, de asemenea, pentru angajatii sai.

Prin urmare, toate activitatile care implica contactul direct cu publicul au fost suspendate, oferind clientilor canale alternative de comunicare. De asemenea, Enel Romania a activat regimul de munca inteligenta (tele-munca) pe termen lung pentru toate activitatile angajatilor pentru care acest regim poate fi aplicat, cu exceptia activitatilor esentiale care nu suporta amanare, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului si securitatea sistemului electric national.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, Business, Companii


PUBLICITATE: