Dont stop Rol.ro. Grab a (hard sex) Snickers!
Miercuri, 15 Octombrie 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Dupa articolul publicat in AdPlayers, Rol.ro ia atitudine si opreste campania afisa bannerele Vodafone in pagini cu continut erotic, intr-o sectiune in care „Accesul la continutul acestei categorii se face pe baza de cont si parola, fiind permis doar celor care declara ca au peste 18 ani”, potrivit editorilor rol.ro.

 

Dupa un comunicat de presa in care am aflat ca „in urma unei erori in programarea campaniei Vodafone un numar nesemnificativ de afisari s-au derulat la categoria respectiva, aceasta fiind o categorie care in mod curent nu afiseaza bannere publicitare”, editorul ii multumeste autorului pentru „atentia cu totul speciala pe care o acorda continutului rol.ro.

 

Dedicam multumirile adresate AdPlayers surselor care ulterior ne-au mai trimis drept bonus un Snickers. Nu, nu este vorba de un baton de ciocolata, ci de inca o campanie de promovare cu subiect hard sex care, probabil ca "in urma unei erori in programarea campaniei” a inregistrat ”un numar nesemnificativ de afisari „

Banuiti ce fericiti vor fi agentia de media si clientul care vor primi factura? 

Asteptam si alte "incidente" cu astfel de campanii pe internetul romanesc la AdPlayers: 0724 089 333, sau pe adresa de email:


 


PUBLICITATE: