Doi expati si o conationala, la GAV|Scholz&Friends
Marti, 13 Februarie 2007

(AdPlayers.ro Irina Toma)

GAV|Scholz&Friends s-a marit cu trei membri noi. Doi expati, Minoru Isobe si Solene Cesbron, alaturi de Luisa Leizeriuc si-au ocupat locurile la creati a agentiei de publicitate.

Minoru Isobe a luat hotarârea de a se alatura celor de la GAV pe postul de concept writer. Înainte de a veni în România, spun oficialii comunicarii, Minoru Isobe a mai lucrat pentru DDB Japan si Tokyu Agency, locuri unde spune ca a obtinut numeroase premii. Minoru, spun ei “a adus cu el o noua abordare a conceptelor creative, folosindu-si arta calmului pentru a raspunde cât mai eficient problemelor ce se ivesc”.

Solene Cesbron vine din Franta si este proaspata absolventa a Colegiului Estienne din cadrul Institutului de Arta din Paris. Singurul ei regret este ca si-a lasat prietenii în urma, dar se bucura ca si-a gasit locul în familia  GAV|Scholz&Friends, unde spune ca a descoperit ingredientele ideale pentru o cariera în publicitate.

Copywriter la GAV | Scholz&Friends Bucuresti, Luisa Leizeriuc este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice si Administrative din cadrul UBB Cluj, sectia jurnalism.

AdPlayersFile

Doi expati si o conationala, la GAV|Scholz&Friendsgav|balkanski a fost fondat în 2003 de Lucian Georgescu (foto), initial ca un atelier de marketing cultural, pentru ca în 2005 sa se afilieze retelei Scholz & Friends, sub denumirea GAV|Scholz & FriendsBucuresti.

Printre clientii GAV Scholz&Friends Bucuresti se numara: Asociatia pentru Relatii Comunitare România, Brita, Lindab, Mercedes, Ministerul Culturii si Cultelor / Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007, Raiffeisen Leasing, Unilever si Unity.

Scholz&Friends este singura retea owner-managed din Europa, avându-si originile în Germania si sedii la Berlin si Hamburg.


PUBLICITATE: