Documentar Rompetrol, regie Odyssey
Joi, 18 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Odyssey a realizat noua campanie de imagine a companiei Rompetrol.

Realizate sub forma unor documentare ce povestesc tuturor romanilor despre curajul de a crede in propriile idei si de a actiona in consecinta, potrivit agentiei, executiile vorbesc cu si despre oamenii care au incredere in fortele proprii si sunt stapani pe deciziile lor, oameni caracterizati de pasiunea de „a reusi”.

Conform oficialilor agentiei conduse de Diana Flutur (foto) , Odyssey a ales sa spuna aceasta poveste intr-un mod prin care sa-i aduca pe romanii din fata televizoarelor la locul faptei, atat din perspectiva oamenilor din interior, a angajatilor Rompetrol, cat si din perspectiva consumatorilor, a celor care vad rezultatele concrete ale activitatii companiei.

Campania de imagine a Grupului Rompetrol este prezenta cu toate executiile sale pe statiile tv si in presa scrisa, dar in acelasi timp este comunicata si intern catre cei peste 8000 de angajati ai companiei.

Primele doua executii, au adunat 12 zile de filmare,  2500 km parcursi, 6 ore de pelicula pentru 70 secunde, pentru fiecare spot.  Regia documentarelor este semnata de Dobrivoie Kerpenisan, iar coloana sonora este semnata de Electric Brother atat pentru primul cat si pentru al doilea spot. Aceasta din urma a devenit ulterior ton de apel pentru telefoanele multor angajati din Rompetrol.

AdPlayers.ro/File

Potrivit companiei, Odyssey Communication este o agentie romaneasca independenta ce ofera servicii integrate de creatie, client service, media, strategic planning, productie, BTL, corporate communication si PR. Infiintata in anul 2004, echipa agentiei numara in prezent 57 de oameni.

AdPlayers.ro/Work

Advertiser: Rompetrol

Sorin Blaga (Vicepresendinte Marketing si Comunicare),

Alexandra Crasnaru (Brand Manager)

Raluca Mihalcea (Brand Executive)

Catinca Stana (Brand Executive)

Agentie: Odyssey – Vali Suciu (Director de creatie)

Oana Cristea si Catalin Stirbu (Creatie)

Irina Pencea, Teodora Juravle, Claudia Gherlan si Ilinca Apetrei (Client Service),

Ileana Sebe (Strategie)

Dora Tancu si Ionut Sabiescu (media)

PUBLICITATE: