Digital marketing vandut 40% din prima zi. Proiectul inaugureaza cursurile Infinit Academy
Marti, 19 Iulie 2016


Alex Cernatescu, Infinit Academy (Infinit Group), speaker la Webit
(sursa: webit)


Trainingul intensiv Infinit Academy face parte dintr-o serie de cursuri de digital marketing si online media ce va debuta in luna august si care variaza intre 150 si 250 euro pe zi pentru fiecare persoana ( +TVA )

adplayers. Iulian Toma

Un curs intensiv digital marketing a vandut 40% din numarul de locuri disponibile in prima zi de lansare, dupa cum a afirmat pentru adplayers Alex Cernatescu, unul din fondatorii Infinit Academy, parte a grupului de comunicare digitala Infinit Agency.

Sesiunea de cursuri digital marketing si online media Infinit Academy face parte dintr-o serie de traininguri ce va debuta in luna august. In functie de continut, taxa de acces a participantilor este situata intre 150 si 250 euro pe zi pentru fiecare persoana ( +TVA )

40% vandut din prima zi.

„Am avut cereri deja pentru peste 40% din locuri in prima seara, ultima cerere de ieri fiind chiar dupa ora 01:00 noaptea” a dezvaluit pentru adplayers, declara Alexandru Cernatescu – Group CEO&Co-Founder Infinit Solutions Agency si presedinte Infinit Academy.

 „Vrem sa oferim mai mult decat un curs, vrem, alaturi de cunostiintele pe care le vor dobandi participantii, sa le oferim o experienta pe care sa o foloseasca in cariera lor, in business-ul lor si de ce nu in viata lor. De asemenea cursurile dedicate companiilor si construite la cerere pentru acestea vor avea preturi in functie de durata si bineinteles de ce va contine fiecare in parte.

Potrivit managerului, periodicitatea cursurilor va fi  la o luna sau la 2-3 luni. „Periodicitatea pe care ne-o propunem pentru cursurile deschise publicului este de un curs pe luna sau unul la doua luni – trebuie luat in calcul ca trainerii nostri sunt oameni care trebuie sa si faca in paralel lucrurile pe care le “predau” ” mai spune Cernatescu, despre practicienii din viata de zi cu zi de la „catedra” Infinit Academy.

Cernatescu mai spune ca, de-a lungul timpului, Infinit a avut „destul de multe cereri de traininguri customizate B2B in clientii agentiilor si acestea trebuie pregatite foarte bine si livrate impecabil”.



Potrivit managerului, motivatia din spatele initiativei Infinit Academy nu este vreun mare centru de profit ci aceea de a impartasi cunostinte acumulate din practica si evolutiile de zi cu zi ale mediului digital.

„Focusul Infinit Academy, cum zice si deviza noastra, este sa acceleram viitorul prin “sharing de knowledge” de aceea ne-am concentrat mult pe a livra valoare si cunostiinte aplicate si aplicabile inaceste cursuri”, spune Cernatescu. „Dorinta participantilor nostri este de a pleca de acolo cu o claritate mult mai mare a domeniului digital si mai ales cu o serie de “tooluri”, metode si “best practice-uri” pe care sa le poata aplica in mod real.

Obiectiv: Certificarea seriei de cursuri

La sfarsitul programului de training, Infinit ofera o diploma de participare, dar in viitor este setat si un obiectiv de a oferi certificari: „Vom oferi o diploma de participare la cursul nostru si planificam in viitorul apropiat sa acreditam cursurile noastre ca sa putem oferi si certificari”.

Proaspat lansata, Infinit Academy isi deschide oficial portile in luna august, cu un curs intensiv de digital marketing si online media. Divizia Infinit Academy este divizia de traininguri si cursuri a grupului Infinit si are ca obiectiv principal sa ofere suport prin programe educationale, traininguri si cursuri, profesionistilor din marketing, management si antreprenoriat, avand ca obiectiv sa ajute la dezvoltarea cat mai eficienta si corecta a pietei de digital din Romania.

Lansarea serviciilor Infinit Academy a devenit o necesitate dupa ce, alaturi de serviciile de agentie digitala, grupul Infinit a oferit si programe de training in digital marketing customizate pentru companii, atat in tara cat si in strainatate, cererea depasind posibilitatile agentiei de a sustine un astfel de demers, initial gratuit si dedicat clientilor agentiei.

Case study-uri aplicate

„Avem deja foarte multe materiale foarte interesante, case study-uri aplicate, si experienta in a le livra deci lansarea oficiala Infinit Academy a venit pur si simplu natural in grupul nostru si este una dintre acele directii de business care ne este foarte apropiata de suflet si credem ca se va dezvolta foarte frumos alaturi de agentiile noastre.” declara Alexandru Cernatescu – Group CEO&Co-Founder Infinit Solutions Agency, President of the Academic Board – Infinit Academy.

Cursul Infinit Academy – Online Marketing Intensive Training -  are loc pe datele 8,9 si 25,26 August 2016 in Bucuresti, la Infinit Tower – sediul din Romania a grupului Infinit, in spatiul dedicat exclusiv acestui business. Cursul inaugural este format din 2 module, fiecare cu durata de 1 zi si va fi tinut de Alexandru Cernatescu, care va avea alaturi si o serie de traineri invitati.

Mai mult despre Infinit Agency, Infinit Academy ( http://infinitacademy.com/


PUBLICITATE: