Diana Flutur si Razvan Gavrilescu vor conduce proiectul Primului Summit European IAA
Joi, 05 Aprilie 2007

Diana Flutur si Razvan Gavrilescu vor conduce proiectul Primului Summit European IAA

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

„Acest proiect, extrem de important pentru Romania, (n.r. Primul Summit European IAA ) necesita alocarea unor resurse dedicate specializate si de un înalt profesionalism”, a motivat Victor Dobre (foto) - Director Executiv IAA Romania. Diana Flutur si Razvan Gavrilescu vor conduce proiectul Primului Summit European IAA

Diana Flutur - foto (Odyssey Communication), Director de Proiect in cadrul Consiliului Director IAA va conduce echipa multidisciplinara care va raspunde de toate activitatile legate de Primul Summit European IAA, anunta oficialii de comunicare ai IAA filiala România într-un comunicat remis AdPlayers.ro .

Potrivit sursei, Flutur va fi ajutata de Razvan Gavrilescu care s-a alaturat echipei executive a IAA Filiala Romania de la începutul lunii aprilie, ca Manager de Proiect al Primului Summit European IAA.

„Prezenta Dianei Flutur în fruntea echipei este, prin forta lucrurilor, o garantie a succesului.  Totodata am convingerea ca si Razvan – om cu vasta experienta practica si cu un simt organizatoric excelent - va adauga valoare evenimentului. Ma bucur sincer si le promit tot sprijinul meu”, adauga Dobre.

„România este la ora actuala cea mai activa filiala a IAA din Europa si poate chiar din lume”, a declarat Felix Tataru – Presedinte IAA Romania. „Organizarea Primului Summit European ne-a fost încredintata ca o recunoastere a meritelor noastre si ca o dovada de încredere din partea conducerii IAA Europa si IAA Worldwide”.

“Acest eveniment va aduce la Bucuresti personalitati de prima marime a industriei de marketing si publicitate mondiale, si tocmai de aceea, am decis împreuna cu Consiliul Director sa încredintam acest proiect unor profesionisti”, explica si Tataru largirea echipei. „Sunt onorat de oferta Dianei de a prelua voluntar conducerea evenimentului si salut prezenta lui Razvan în cadrul echipei dedicate” 

Primul eveniment de importanta Europeana dezvoltat de IAA Romania si totodata primul Summit European va avea loc la Palatul Parlamentului, între 26 si 28 Septembrie 2007.

AdPlayersFile

Diana Flutur

Dupa mai bine de 11 ani petrecuti în agentia D’Arcy – unde a coordonat atât proiecte de comunicare conventionala cât si neconventionala, si a ocupat pozitii precum Director al diviziei de BTL si Chief Operating Officer - Diana Flutur a fondat agentia independenta Odyssey Communication.

Razvan Gavrilescu

Dupa o experienta de peste 12 ani în publicitate, timp în care a ocupat pe rând pozitii precum Client Service Director si Deputy Managing Director în agentii multinationale precum McCann Erickson, Leo Burnett&Target si Grey Worldwide Romania, Razvan Gavrilescu a dat curs invitatiei Consiliului Director IAA de a prelua managementul organizational al primului Summit European IAA. 


PUBLICITATE: