Dero intra partener in economia sociala si doneaza 1% din vanzari in oportunitati pentru femei.
Vineri, 17 Februarie 2017

DERO: sustinevisurileromancelor.dero.ro

adplayers.info

1% din fondurile obtinute din vanzarile DERO vor fi redirectionate catre organizatii non-profit care creeaza oportunitati de dezvoltare pentru femei. Este cel mai recent mesaj al campaniei integrate „DERO sustine visurile romancelor” promovata si pe platforma digitala sustinevisurileromancelor.dero.ro care incurajeaza si sustine initiativele care creeaza oportunitati pentru femeile din Romania.

 Dezvoltata impreuna cu agentiile Engines (Creatie), Kubis interactive (Social media), Mindshare (Media) si Image PR (Relatii publice si comunicare), campania „DERO sustine visurile romancelor” include spot TV dedicat, comunicare in-store si outdoor, comunicare online prin canale de social media (pagina de Facebook DERO, canalul de Youtube DERO), platforma online dedicata (http://sustinevisurileromancelor.dero.ro , bannere online, comunicare in print si actiuni de PR.

Prin intermediul comunicarii, consumatorii au ocazia sa contribuie si sa sustina femeile care cred in visurile si sansa lor prin noua campanie promotionala. Astfel, in perioada 15 februarie – 15 aprilie 2017, 1% din fondurile obtinute din vanzarile DERO vor fi redirectionate catre organizatii non-profit care creeaza oportunitati de dezvoltare pentru femei.

Sustine femeile care cred in sansa lor

„Noua platforma de comunicare DERO sustine visurile romancelor are in centru dorinta brandului de a sustine femeile care cred in sansa lor si cred intr-o viata mai buna” a declarat Monica Tamas, Senior Category Marketing Manager, Unilever South Central Europe.

„Pana in prezent, proiectul ne-a oferit ocazia sa intalnim femei exceptionale, povesti impresionante si caractere de fier. Consumatorii vor avea ocazia sa le cunoasca pe aceste doamne prin intermediul testimonialelor realizate chiar unde acestea lucreaza, dar vor avea si ocazia sa le sustina prin simpla achizitie a produselor favorite.”

Potrivit responsabililor de comunicare ai campaniei de la Image PR, DERO va sustine in aceasta primavara doua proiecte ale unor organizatii non-profit si va lansa un proiect pilot la nivel national, toate cu scopul de a crea noi oportunitati pentru femei.


Brutaria MamaPan

Cele doua proiecte sustinute vor fi brutaria care face paine cu maia MamaPan – intreprindere sociala care sustine mamele cu dificultati in a-si gasi si pastra un loc de munca din cauza situatiei lor familiale speciale (mame singure sau cu mai multi copii) si Anotimpuri la borcan - un proiect al asociatiei neguvernamentale REACT, ce are ca principal scop dezvoltarea culturii antreprenoriale feminine in mediul rural.

Prin proiectul pilot, DERO va dona masini de spalat automate si detergent catre familii din zone defavorizate din centrul si sudul tarii. Astfel, femeile beneficiare vor avea oportunitatea de a dedica timpul pe care l-ar petrece in mod normal cu spalatul rufelor unor alte activitati, fie ca este vorba de timp petrecut cu familia sau copiii sau pur si simplu timp acordat unei dorinte personale neimplinite - sa isi porneasca propria afacere, sa invete lucruri noi.

Campania a debutat pe 15 februarie, cu lansarea in magazine a unei editii speciale DERO OZON+ Automat in ambalaj dedicat si prin lansarea platformei dedicate sustinevisurileromancelor.dero.ro .

Pe durata a doua luni, consumatorii vor avea ocazia sa cunoasca povestile romancelor ale caror visuri vor fi indeplinite cu ajutorul lor, prin intermediul unor testimoniale ce vor fi disponibile in mediul digital. Totodata, campania promotionala va include si nenumarate surprize, activari si premii in cadrul celor mai mari retaileri.

Mai multe detalii despre campanie puteti gasi pe pagina de Facebook DERO si pe platforma http://sustinevisurileromancelor.dero.ro .


„Anotimpuri la borcan”

Dero - Partener in economia sociala

MamaPan este un proiect de economie sociala initiat de Irina Sorescu, in cadrul activitatii Fundatiei Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE). Proiectul a pornit de la o problema sociala reala - gradul scazut de angajabilitate al mamelor singure sau care au mai mult de doi copii in intretinere si care se afla in situatii dificile de viata. Astfel, proiectul isi propune sa sustina acest grup vulnerabil, al mamelor care au dificultati in a-si gasi si pastra un loc de munca din cauza situatiei lor familiale speciale. In prezent, brutaria ofera celor sapte femei angajate locuri de munca stabile si un program de lucru care sa le permita sa dedice timp familiei. Planurile de viitor ale proiectului includ cresterea numarului de femei aflate in situatii dificile de viata care isi gasesc un loc de munca in cadrul brutariei MamaPan.

„Anotimpuri la borcan” este un proiect de dezvoltare a zonelor rurale, prin sustinerea initiativelor antreprenoriale feminine si derularea unui program de dezvoltare personala, prin care femei din intreaga tara sunt incurajate sa devina agenti ai schimbarii la nivel local. Proiectul a inclus in etapele anterioare cursuri gratuite de calificare si consiliere profesionala, consultanta pentru deschiderea unor afaceri proprii in domeniul conservelor de legume si fructe, dar si infiintarea de bucatarii comunitare in 15 localitati din mediul rural.

Mai mult despre Image PR

Mai mult in Advertising Full ServicePR, Creatie, Media, Interactive, Digital


PUBLICITATE: