De Craciun, un an de Netflix. Campanie Vodafone ONE de Craciun cu 12 luni de Netflix cadou
Miercuri, 25 Noiembrie 2020

 

Credit: Vodafone 

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, clientii care achizitioneaza servicii Vodafone ONE (fixe si mobile) vor primi un cadou ce consta in 12 luni de Netflix gratuit si un discount de 2 EUR/luna pentru servicii timp de 24 de luni, anunta compania. Promotia este valabila intre 19 noiembrie 2020 si ianuarie 2021.

AdPlayers. info

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, clientii care achizitioneaza servicii Vodafone ONE (fixe si mobile) vor primi un cadou ce consta in 12 luni de Netflix gratuit si un discount de 2 EUR/luna pentru servicii timp de 24 de luni, anunta compania. Promotia este valabila intre 19 noiembrie 2020 si ianuarie 2021.

„Sarbatorile de iarna reprezinta un moment de tihna, de reflectie, de reconectare cu cei dragi, cu atat mai necesar cu cat traversam o criza medicala si sociala fara precedent in istoria recenta a omenirii. Prin tot ceea ce am intreprins in aceste luni dificile pentru noi toti, fie ca a fost vorba de platforma de continut Impreuna mai puternici, fie ca a fost vorba de proiecte in sprijinul educatiei prin campania Scoala din valiza, am avut in vedere ca dincolo de serviciile de telecomunicatii de calitate sa le oferim clientilor nostri produse si oferte relevante pentru ei. Acum in prag de sarbatori, le punem la dispozitie cea mai extinsa oferta de continut Live si on-demand de care sa se bucure, alaturi de cei dragi,  in siguranta propriului camin si apreciind ceea ce sarbatorile de iarna ar fi ideal sa poata aduce fiecaruia dintre noi, indiferent de contextul in care ne aflam: gratitudine, generozitate si speranta de mai bine”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Oferta promotionala cu 12 luni de Netflix cadou completeaza experienta clientilor, acum si prin integrarea aplicatiei Netflix in platforma Vodafone TV recent lansata.

Unic pe piata din Romania, potrivit companiei, Mediabox-ul 4K ofera acces direct la serviciul de entertainment Netflix, facilitand accesul, cu un singur click prin intermediul butonului Netflix de pe telecomanda, la cele mai populare si premiate emisiuni si filme de la nivel mondial.

Lansat in aceasta toamna, serviciul Vodafone TV ofera utilizatorilor o experienta complet noua de televiziune si continut care faciliteaza accesul acestora la continutul favorit prin integrarea celei mai extinse grile TV din piata, cu peste 190 de canale in format 4K, SD, HD, video on demand, precum si cele mai populare servicii de streaming din Romania intr-o singura platforma. Serviciul dispune de o interfata moderna si intuitiva, care permite o navigare simpla si prietenoasa indiferent de ecran – TV, smartphone sau tableta.

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de flexibilitate si interactivitate prin intermediul functiilor avansate disponibile: Catch-up/Replay, Pause/Restart, posibilitatea de inregistrare a programelor preferate pentru a le putea urmari ulterior, sau functia de Cautare. 

 

Oferta de Craciun reprezinta continuarea parteneriatului cu Netflix demarat in 2016. Avand in vedere apetitul in crestere al consumatorilor pentru divertismentul de tip on demand, precum si succesul campaniilor derulate in ultimii ani, Vodafone TV va continua sa ofere utilizatorilor acces simplu la productii unice precum: The Queen’s Gambit, Stranger Things, The Witcher sau Ratched.

 

Campanie de comunicare

Oferta curenta este promovata printr-o campanie de comunicare construita in jurul continutului Netflix, unde familia are rolul principal. De aceasta data, familia noastra va arata cum va puteti reinventa vacanta cu ajutorul experientei inovatoare si a celui mai divers continut oferite de Vodafone TV.

Pe langa chimia autentica a familiei, clientii se pot bucura de cateva personaje Netflix favorite din (SPOILER ALERT!) Fabrica de Bani si din cea mai noua animatie dedicata familiei, Dincolo de Luna.

In plus, va fi difuzata si o executie dedicata canalelor TV lineare ce are in prim plan functia Catch-up. Actorii Mirela Oprisor si Constantin Dita dau viata personajelor din Las Fierbinti – Aspirina si Giani. Campania este derulata pe TV, OOH, digita/social media, radio si in magazine incepand cu 19 noiembrie. 

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Romania sunt disponibile pe http://one.vodafone.ro/ .  

Mai mult in Campanii, Conturi


PUBLICITATE: