Daca ar fi dupa oamenii de la Kubis, 8 martie trebuie sa fie infinit! Laura Kovesi, Regina Maria si Malala Yousafzai in top Infinite March
Vineri, 08 Martie 2019

 

Credit: Infinite March / Kubis Interactive

 „Daca intrati pe Infinite March, o sa vedeti acolo o lista de 8 femei si dilema suprema: cu care dintre ele v-ati schimba, macar pentru ziua de azi, poza de profil de pe Facebook. Cine va inspira? Cine vi se pare ca a schimbat o mentalitate, ca a scris istorie? Pana la urma, intrebarea suprema e: cine vreti sa fiti, macar pentru o zi?” spune echipa agentiei care a dezvoltat Infinite March, un proiect special pentru ziua de 8 Martie

AdPlayers. Iulian Toma

„Daca 8 martie e o zi in care sarbatoresti si afisezi inspiratia, atunci e clar ca nu ar trebui sa dureze doar o zi. Ar trebui sa fie si pe 9, ar trebui sa fie si pe 10… si toata luna martie. Ar trebui sa fie un Martie Infinit.” spun oamenii de la agentia de comunicare digitala Kubis.


 „Daca intrati pe Infinite March, o sa vedeti acolo o lista de 8 femei si dilema suprema: cu care dintre ele v-ati schimba, macar pentru ziua de azi, poza de profil de pe Facebook. Cine va inspira? Cine vi se pare ca a schimbat o mentalitate, ca a scris istorie? Pana la urma, intrebarea suprema e: cine vreti sa fiti, macar pentru o zi?” spune echipa agentiei care a dezvoltat un proiect special pentru ziua de 8 Martie.

Regina Maria, Frida Kahlo, Beyonce, Marie Curie, Laura Kovesi, Michelle Obama, Amelia Earhart, Malala Yousafzai sunt propunerile Kubis in proiectul Infinite March, care au inregistrat deja sute de descarcari de catre fanii pe care ii inspira si care vor sa le sustina. In topul Infinte March sunt Laura Kovesi, Regina Maria si Malala Yousafzai care au inregistrat pana la oara publicarii materialului cele mai multe descarcari.

„Ce vor oamenii de la Kubis de fapt sa se intample cu acest #InfiniteMarch e sa arate un altfel de 8 martie. Unul in care nu uram doar “primavara frumoasa” si dam flori, ci unul in care facem ceva pentru noi, in primul rand. O zi in care sa ne luam inspiratie si avant de la niste femei.” afirma Vlad Popovici, Managing Director @ Kubis.

„Provocarea adevarata e sa nu ne identificam cu o femeie doar daca suntem femei. Ci sa ne identificam cu forta si inspiratia unor femei, oricine am fi. Asa ca, domnilor, #InfiniteMarch e si pentru barbati! Ah, si pregatiti-va pentru ceva surprize in lista celor 8!” spune echipa Kubis condusa de Vlad Popovici, care le ureaza femeilor un infinit „La multi ani de 8 martie!”

Mai mult despre proiectul Infinte March pe pagina special dedicata de Kubis.

Mai mult despre Kubis

Mai mult in Digital, Interactive, 


PUBLICITATE: