Da! Western Union pompeaza 250 Milioane USD in marketing
Joi, 23 Aprilie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Western Union si-a implementat prima initiativa de brand globala fara a creste cheltuielile de marketing conform responsabililor de relatii publice ai companiei. Potrivit sursei, ca in fiecare an, aceasta s-a ridicat la aproximativ 250 de milioane de dolari (5-6% din venitul anual al companiei), incluzand campania da!

Operator pe piata internationala a transferurilor de bani, Western Union a lansat campania globala de brand yes! - da! si pentru Romania. Elementele campaniei de marca da! vor fi traduse in 40 de limbi. Pe piata romaneasca, spotul publicitar Western Union pentru campania da! a fost difuzat la ProTV International incepand cu 23 martie 2009

Campania yes!/da! se adreseaza celor peste 200 de milioane de oameni care traiesc in afara tarii lor de origine si isi propune sa le incurajeaze sperantele si visele. Se estimeaza ca, in 2008, acestia au trqansferat aproape 400 de miliarde de dolari.

In cadrul campaniei, Western Union cauta sase oameni care sa popularizeze efectul da!, devenind ambasadori Western Union da! Alesi datorita experientelor lor emotionante, ambasadorii Western Union da! vor avea sansa de a alege unul din cele trei proiecte educationale importante care va primi o donatie de 10.000 de dolari din partea Western Union. Western Union si Fundatia Western Union vor dona impreuna o suma totala de pana la 100.000 de dolari.

PUBLICITATE: