DRAFTFCB a semnat un parteneriat cu Asociatia Generatia Verde
Joi, 03 Decembrie 2009

 
( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Draftfcb a semnat cu Asociatia Generatia Verde un parteneriat ce are drept scop continuarea campaniei “Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau”, comunicare desvoltata in sprijinul luptei cu Schimbarile climatice. Agentia de publicitate sprijina proiectele Asociatiei Generatia Verde, atat prin dezvoltarea la nivel creativ al campaniiilor din anul 2010, cat si prin actiunile de promovare si organizare de evenimente.

“Din punct de vedere creativ, aceasta colaborare inseamna mai mult decit intrarea in legalitate a unor lucrari ce au ca scop principal schimbarea perceptiei unui manunchi de oameni ce jurizeaza in festivalurile de publicitate.  Incalzirea globala e o problema reala. Si ne dorim mai mult decit un vot "like this" pe retele sociale”, a afirmat si Dragos Radulescu, Creative Director Draftfcb.

“Am gasit in echipa de la Draftfcb partenerii cu care in 2010 vrem sa spunem mai multe despre schimbarile climatice, vrem sa ajungem cu mesajul nostru la cat mai multi oameni si sa ii determinam sa actioneze inainte si dupa conferinta de la Copenhaga.”, a spus Presedintele Asociatiei Generatia Verde, Serban Miron Copot, desemnat Ambasador al Schimbarilor Climatice pe Romania de catre Comisia Europeana si reprezentantul Campaniei Play to Stop – Europe for Climate.

Climate Change Conference va avea loc la Copenhaga in perioada 7-18 decembrie si este cel mai asteptat eveniment de mediu al anului. Asociatia Generatia Verde este o organizatie neguvernamentala independenta, ce functioneaza in spiritul protejarii si regenerarii mediului inconjurator. In urma unor cercetari, asociatia a implementat o aplicatie online prin intermediul careia cei interesati isi pot face o imagine asupra impactului pe care il avem ca indivizi asupra planetei, dezvoltand primul calculator de emisii de CO2 din Romania. Cei interesati isi pot calcula amprenta de CO2 pe site-ul generatiaverde.ro .


PUBLICITATE: