DENT ESTET lanseaza noile abonamente Smart Choice, in parteneriat cu MedLife, prin care abonatii pot economisi pana la 10.000 lei/ an
Vineri, 20 Octombrie 2023

Adresate adultilor, copiilor si adolescentilor, abonamentele Smart Choice by DENT ESTET ofera pacientilor acces facil la servicii integrate de ingrijire orala si la o echipa de experti in toate ramurile stomatologiei si sunt disponibile pe website-urile www.dentestet.ro  si medlife.ro

AdPlayers. Info

DENT ESTET, parte din Grupul MedLife si liderul inovatiei in medicina dentara din Romania, lanseaza noi abonamente stomatologice in cadrul parteneriatului incheiat cu MedLife, anunta responsabilii de comunicare. Noile abonamente individuale si corporate ofera pacientilor acces facil la servicii integrate de ingrijire orala si la o echipa de experti in toate ramurile stomatologiei.

Disponibile pe website-urile www.dentestet.ro si medlife.ro, abonamentele Smart Choice se adreseaza adultilor, copiilor si adolescentilor si ofera  acces la solutii stomatologice personalizate, tehnologii inovatoare si expertiza medicala, contribuind la depistarea din timp a afectiunilor dentare si la mentinerea sanatatii orale prin planurile de tratament integrate. In functie de abonamentul achizitionat, pacientii obtin reduceri si in cadrul clinicilor din reteaua MedLife.

Doua treimi dintre companii faciliteaza angajatilor accesul la servicii medicale private

„Prin abonamentele nou lansate, asiguram accesul la ultimele inovatii in domeniul medicinei dentare pentru orice pacient, fie ca vorbim de un simplu control de preventie sau de tratamente complexe care necesita cea mai inalta expertiza. In contextul in care aproximativ doua treimi dintre companii faciliteaza angajatilor accesul la servicii medicale private, iar aproape 40% dintre salariati le considera utile, potrivit unui studiu de piata realizat de compania EY in 2023, abonamentele stomatologice reprezinta un beneficiu foarte apreciat atat de angajati si familiile lor, dar si de angajatori”, declara Cristian Taban, Director Executiv al DENT ESTET.

Abonatii pot accesa o varietate de servicii stomatologice in toate ramurile medicinei dentare: Implantologie dentara, Chirurgie, Estetica avansata, Protetica dentara, Ortodontie, Endodontie microscop, Parodontologie, Stomatologie laser, Stomatologie pediatrica, Radiologie si Imagistica.

Noile solutii Smart Choice Individual si Smart Choice Corporate includ o varietate de consultatii de specialitate, planuri de preventie, reduceri pentru profilaxie si imagistica dentara, dar si interventii in cazuri de urgenta. Abonamentele individuale sunt concepute progresiv pentru a raspunde nevoilor de preventie, a degreva pacientul de presiunea financiara a planurilor de tratamente complexe, precum si pentru a incuraja apelarea la serviciile de mentenanta necesare pastrarii rezultatelor pe termen lung. Abonamentele corporate sunt personalizate in functie de nevoile companiilor, fiind disponibile atat pentru angajati, cat si pentru familiile acestora.

“Experienta de aproape trei decenii pe piata de servicii medicale private din Romania ne confirma faptul ca abonamentul medical este, de departe, unul dintre cele mai eficiente instrumente de preventie si o buna investitie in sanatate. Doar la nivelul anului trecut am inregistrat cca 3,7 milioane de accesari ale serviciilor medicale pe baza de abonament, ceea ce in termeni simpli se traduce, nu doar printr-o degrevare a spitalelor publice, dar mai ales prin sute de mii sau chiar milioane de vieti salvate. Mai mult, in timp abonamentul s-a dovedit a fi si o modalitate eficienta de economisire, ceea ce ii confera si mai multe avantaje pacientului. Toate acestea ne-au intarit convingerile ca un astfel de produs ar putea fi extrem de util si in piata de servicii dentare si avem convingerea ca, impreuna cu partenerii nostri de la DENT ESTET, vom aduce si mai multa valoare adaugata atat segmentului de business (companii mari, IMM-uri sau start-ups), cat si la nivel individual, noile produse fiind disponibile atat pentru persoane juridice cat si pentru cele fizice”, mentioneaza Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.

Simbol al inovatiei stomatologice la nivel national de peste 24 de ani, cu 18 clinici in 9 orase mari din tara, o echipa de 185 de medici supraspecializati si 7 divizii de excelenta, DENT ESTET s-a remarcat prin pionieratul continuu in materie de tendinte si inovatii in domeniul medicinei dentare. De-a lungul anilor, a atras cei mai buni specialisti  si a investit constant in tehnologii digitale avansate. De asemenea, grupul detine DENT ESTET 4 KIDS – prima clinica de Stomatologie Pediatrica din Romania si din Europa de Est – precum si DENT ESTET 4 TEENS – prima si singura clinica din Romania dedicata exclusiv adolescentilor.

DENT ESTET

DENT ESTET, parte din Grupul MedLife, a fost infiintat in anul 1999 si este lider in democratizarea inovatiei stomatologice din Romania. Grupul de clinici a introdus in Romania concepte precum multidisciplinaritatea, stomatologia digitala performanta, primul laborator de tehnica dentara digitala – Aspen si a dezvoltat sapte Divizii de Excelenta: DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Periodontics Team, DE Endodontics Team si  DE Prevention & Prophylaxis Division.

In premiera in Europa de Est, DENT ESTET a deschis primele clinici stomatologice destinate exclusiv copiilor si adolescentilor, DENT ESTET 4KIDS (2008) si ESTET 4 TEENS (2012).

Prioritatea grupului este sa asigure la nivel national accesul la servicii de excelenta in stomatologie  performanta si sa raspunda cerintelor de sanatate orala ale intregii familii. In prezent, grupul numara 18 clinici situate in noua orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova si Arad.

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: