DDB, Media Direction impreuna cu Lipton, Apa Nova si Primaria au dat mana pentru racorire cu vapori de apa
Miercuri, 25 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

DDB, Media Direction impreuna cu Lipton Ice Tea, Apa Nova si Primaria Capitalei au pus umarul pentru un tunel racoritor cu vapori de apa, instalat vizavi de Cercul Militar, in zona Pietei Universitatii.

“In cazul in care proiectul functioneaza, Primaria Bucuresti si Apa Nova ne vor lasa sa implementam mai multe asemenea porti vaporoase pentru trecatori”,  a declarat pentru AdPlayers.ro, Adina Sorescu (foto) - Managing Director la DDB Bucharest.

Potrivit oficialilor DDB Bucuresti, sub indemnul “Bei sanatos, traiesti sanatos” promoterii Lipton racoresc trecatorii si cu un pahar de Lipton Ice tea Red dar si cu sfaturi de lupta impotriva caniculei.

Alaturi de liderul proiectului – Valentin Golban, cei care au declarat razboiul impotriva caniculei sunt, de la agentia de publicitate DDBBucuresti, Diana Munteanu, Mirela Iordache, Radu Glont, Romica Petcan si Lucian Pavel - impreuna cu Mihai Ene si Micki (fosti ddb-isti).

Din partea agentiei de media, a dat un ajutor de nadejde Cristian Mucichescu de la MediaDirection.

AdFile

Advertiser Unilever

Produs Lipton Ice Tea

Dana Iordache, Non-carbonated Marketing Director si

Andra Botan – Product Manager Lipton;

Agentie: DDB Bucuresti

Valentin Golban – Account Director DDB,

Mihai Ene - Copywriter DDB

Mihaela Motaianu – Art Director DDB.

Agentie de media:  Media Direction

Mihaela Paduraru – Director de Buying Outdoor Media Direction si

Cristi Mucichescu – Director Executiv Media Direction;

AdPlayersFile

DDB Bucuresti apartine retelei de publicitate DDB Worldwide, membra a Omnicom Group. Agentia a aniversat de curand unsprezece ani de existenta pe piata romaneasca. Din portofoliul DDB Bucuresti mai fac parte: Alpha Bank, McDonalds, Henkel, Philips, RCS/RDS, Nestle Purina, Ozone Extremvit, Finetti si Peugeot.

Cea mai creativa retea multinationala, DDB Worldwide a primit titlul de The Most Awarded Agency Network in the World din partea Gunn Report.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research.

Printre clientii agentiei se numara companii precum Pepsi, Wrigley, Dacia Renault Nissan, Masterfoods, Allianz, Supreme Group, Dr. Oetker, Scandia.


PUBLICITATE: