DBV Media House a castigat Bucharest Daily News
Luni, 12 Septembrie 2005
( AdPlayers.ro ) Regia de vanzari DBV Media Hose a castigat administrarea spatiului de publicitate Bucharest Daily News. Incepand cu luna septembrie 2005, aceasta a devenit  regia exclusiva de publicitate a cotidianului de limba engleza. Publicatia aparuta in iulie 2004 se afla pana de curand in portofoliul de vanzari al regiei Splendid Media Zece.

"Cat despre noua colaborare cu DBV Media House, trecerea intr-o noua etapa de dezvoltare ne-a obligat sa ne reconsideram strategia si sa apelam la o noua casa de vanzari menita a ne optimiza veniturile din publicitate" a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Beatrice Weber, Commercial Director, Bucharest Daily News.

Executivul mai spune despre cotidianul de limba engleza ca "La ora actuala are un tiraj de 4,000 de ex. fiind axat preponderent pe o politica de abonamente"

Brindusa Vlanga, Director General al regiei de vanzari a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca Bucharest Daily News se alatura unor nume din portofoliul DBV Media House cum sunt Realitatea TV, MTV Romania, Tango si Telesport. Contul Realitatea TV este administrat de la inceputul acestui an de doua regii de vanzari de publicitate, Splendid MediaZece si DBV Media House. DBV Media House mai detine in portofoliu si o divizie indoor de banere si postere in sali de sport din scoli si licee, atat din Bucuresti cat si din tara. Pe langa MTV, regia mai pregateste pentru vanzari si titlul lunar MTV magazine, incepand cu luna octombrie a acestui an. ( Iulian Toma )

PUBLICITATE: