Cunoscuta altadata drept statiunea tineretului, Costinestiul crapa de invidie. Copiii si-au facut plaja lor la Mamaia - Radioplaja Itsy Bitsy
Luni, 08 Iulie 2019

 

Credit: Radioplaja Itsy Bitsy

"Vara aceasta am vrut sa oferim tuturor copiilor bucuria de a se juca cu eroii Itsy Bitsy si sa devina vedete radio. Asa ca ne-am amplasat Radiomobilul si zona de distractie chiar la Mamaia, locul preferat al romanilor de pretutindeni, cand vine vorba de vacanta cu copiii in Romania.” declara Nadia Tataru, fondatoarea Itsy Bitsy.

AdPlayers. Info

Cunoscuta de multi dintre parintii de astazi drept statiunea tineretului de altadata, Costinestiul are de ce sa fie invidioasa. Copiii au plaja lor la Mamaia - Radioplaja Itsy Bitsy.

Potrivit postului de radio, toata vacanta de vara, copiii au o plaja doar a lor, cu acces gratuit, special amenajata de echipa Itsy Bitsy FM, la Mamaia. Parintii care vor sa isi stie copiii in cel mai interactiv si distractiv loc de joaca de la mare, au acum Radioplaja Itsy Bitsy.

Cele mai iubite jocuri, cea mai dansabila muzica, cele mai racoroase concursuri si provocari, foosball gigantic si multe alte surprize sunt ingredientele unei veri pe gustul copiilor si parintilor. Super Zapa, Catalina si Andrei, transmit in direct de la Mamaia in fiecare zi si se distreaza cu toti copiii la Itsy Bitsy Summer Party!

"Vara aceasta am vrut sa oferim tuturor copiilor bucuria de a se juca cu eroii Itsy Bitsy si sa devina vedete radio. Asa ca ne-am amplasat Radiomobilul si zona de distractie chiar la Mamaia, locul preferat al romanilor de pretutindeni, cand vine vorba de vacanta cu copiii in Romania.” declara Nadia Tataru, fondatoarea Itsy Bitsy.

Organizatorii promit ca Radioplaja Itsy Bitsy este locul unde cei mici si parintii lor pot gasi zone cu activitati sportive si jocuri pentru copii, zone de relaxare, Radiomobilul unde orice copil devine vedeta de radio, scena pentru petrecerea copiilor din fiecare seara. De dimineata pana seara, copiii au aici tot felul de provocari. Un labirint gonflabil cu obstacole ii asteapta pe cei mici si cine reuseste sa parcurga tot labirintul, va fi premiat cu tatuaje temporare si carti educative.

Vanatoarea de comori, sarituri in saci, scaunele muzicale, art & craft, tras de sfoara, jocul distractiv in care copiii ii acopera pe parinti cu nisip, traseu sportiv cu hidratare si protectie solara sunt doar cateva dintre provocarile care ii asteapta pe copii si parinti la Radioplaja Itsy Bitsy, de dimineata pana seara la ora 21:00.

Eroii Itsy Bitsy isi invita ascultatorii in aceasta vara, la marea petrecere radio, atat pe frecventa Itsy Bitsy FM, cat si direct pe malul marii. Asculti si te racoresti, dar te si distrezi cu prietenii tai cei mai buni, de dimineata pana seara!

Radioplaja si emisia live din Mamaia nu sunt singurele noutati pentru copii. Grila de vacanta de vara a Itsy Bitsy FM este foarte fresh si plina de glume, jocuri, provocari si veselie pentru copii si parinti. Și in fiecare zi de la ora 16:00 poti afla o noua aventura pe care extraterestrii Itsy si Bitsy au avut-o ca aparatori ai Galaxiei Xarazon.

Harta si detaliile despre Radioplaja se gasesc pe www.itsybitsy.ro si in Aplicatia gratuita Itsy Bitsy FM. Partenerii care sustin distractia la Radioplaja sunt: Primaria Municipiului Constanta, AQUA Carpatica Kids, BCR - Banca Comerciala Romana, ETI - Milk Burger, Elmiplant, Fulga, Nivea Sun. 

Mai mult in Media


PUBLICITATE: