'Cumperi cand vrei' la Carrefour si 'platesti cand poti' la BRD Finance
Vineri, 22 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) Carrefour, lanseaza incepand de luni, 25 aprilie “Cardul de credit Carrefour” in parteneriat cu BRD Finance Credite Consum. Noul produs este dedicat in exclusivitate cumparatorilor din hypermarketurile Carrefour. Detinatorii cardului vor avea la dispozitie o limita de creditare care le va permite sa cumpere oricand doresc, orice produs, din oricare hypermarket Carrefour. Si, in plus vor beneficia de ofertele speciale Carrefour special rezervate detinatorilor.

'Cumperi cand vrei' la Carrefour si 'platesti cand poti' la BRD Finance

Patrick Gellin -  Presedinte BRD,

Andreea Mihai -  Marketing Manager, Carrefour si

Fracois Oliver - Executive Manager, Carrefour

Produsul se promoveaza sub sloganul «Cumperi cand vrei, platesti cand poti », iar potrivit reprezentatilor lantului de hypermarketuri, toti cei care trec pragul hypermarketurilor Carrefour si vor dori sa detina un Card Carrefour, vor putea cumpara oricand doresc, fara a mai depinde de zilele de salariu. Uutilizatorii Cardului Carrefour au acces la un fond de cumparaturi, fara a plati dobanda, timp de maximum 45 de zile, sau pot returna suma respectiva in rate lunare avantajoase, in maximum 50 de luni.

Cardul poate fi obtinut pe baza actului de identitate si adeverintei de salariu. Depunerea documentelor se poate face in toate magazinele Carrefour, la standurile InfoCard sau la birourile de creditare BRD Finance. Raspunsul este furnizat in maximum 10 minute, contractul semnandu-se pe loc, in magazin. In plus, persoanele care doresc achizitionarea unui produs de valoare mare din categoria electronice, electrocasnice, camping chiar in momentul solicitarii cardului, beneficiaza de extra - limita de creditare.

Rambursarea sumelor cheltuite se face la orice sucursala sau agentie BRD.Noul serviciu oferit de Carrefour, in parteneriat cu BRD Finance, face parte din strategia ambelor companii de a propune clientilor cele mai bune servicii, intotdeauna pe masura asteptarilor. Personalul specializat va fi la dispozitia clientilor Carrefour la standurile speciale  InfoCard sau la birourile de creditare BRD Finance din magazinele Carrefour.


PUBLICITATE: