Cu segmente ale videoclipului filmate cu HONOR Magic4 Pro, HONOR lanseaza campania globala de Craciun
Joi, 15 Decembrie 2022

 

Cu peste 3.000 centre de service si 9 call centers, oferind servicii premium si eficiente clientilor din peste 100 de piete, compania este dedicata dezvoltarii tehnologiilor care le permit oamenilor din intreaga lume sa-si depaseasca limitele, avand capacitatea de cercetare si dezvoltare, precum si tehnologia noastra avansata, in slujba crearii unei noi lumi inteligente, printr-un portofoliu cuprinzator de produse innovative.

AdPlayers. info

HONOR lanseaza campania globala de Craciun, prin intermediul careia onoreaza semnificatia de "a fi impreuna" si indeamna oamenii sa onoreze persoanele dragi din viata lor. Acesta este mesajul campaniei din acest an, anunta reprezentantii de relatii publice.

Cu unele segmente ale videoclipului filmate cu HONOR Magic4 Pro, potrivit autorilor campaniei, noul videoclip HONOR, disponibil pe canalele digitale, reaminteste intr-o maniera emotionanta toate valorile importante si invita oamenii sa se conecteze cu persoanele care conteaza cu adevarat pentru ei, sa petreaca timp impreuna, sa isi exprime sentimentele si sa fie ei insisi.

,,Videoclipul campaniei din acest an prezinta acele mici sau mari momente cotidiene pe care le traim cu totii si la care ne putem raporta. Lucruri care nu au mers conform planului, dar care sfarsesc prin a fi de neuitat pentru ca sunt petrecute impreuna cu cei dragi, iar in cele din urma, asta este ceea ce conteaza cu adevarat” adauga reprezentantii de comunicare.

,,Cel mai frumos Craciun este alaturi de cei dragi. Chiar si atunci cand distanta poate separa, exista intotdeauna o modalitate de a comunica si de a te conecta cu cei dragi pentru a le oferi recunostinta, pentru a crea putina magie si pentru a le transmite ca este o adevarata "ONOARE sa fiu cu tine". “

Infiintata in anul 2013, HONOR este unul dintre principalii furnizorii de dispozitive inteligente la nivel global. Cu peste 3.000 centre de service si 9 call centers, oferind servicii premium si eficiente clientilor din peste 100 de piete, compania este dedicata dezvoltarii tehnologiilor care le permit oamenilor din intreaga lume sa-si depaseasca limitele, avand capacitatea de cercetare si dezvoltare, precum si tehnologia noastra avansata, in slujba crearii unei noi lumi inteligente, printr-un portofoliu cuprinzator de produse innovative.

Mai mult in Campanii, Digital, Telecom,


PUBLICITATE: