Cu premii de peste 1.000.000 de dolari in 2024, HELL Boxing Kings si Roy Jones Jr., de noua ori campion mondial la box, cauta cei mai buni luptatori de box din 10 tari.
Vineri, 02 Februarie 2024

Turneul de box HELL Boxing Kings se va desfasura pe tot parcursul anului si va avea premii totale in valoare de peste 1.000.000 de dolari. Castigatorii din fiecare categorie de greutate vor primi premii in valoare de 100.000 de dolari si oportunitatea de a semna un contract cu HELL ENERGY Promotion.

AdPlayers. info

HELL Boxing Kings si Roy Jones Jr., de noua ori campion mondial la box, isi unesc fortele pentru a gasi cei mai buni luptatori de box din 10 tari.

In 2024, HELL ENERGY promite sa intre in forta in lumea boxului prin organizarea unei serii unice de turnee internationale. Cu o prezenta in peste 60 de tari, numele companiei de bauturi energizante va fi de-acum asociat cu turneul de box HELL Boxing Kings, care se va desfasura pe tot parcursul anului si va avea premii totale in valoare de peste 1.000.000 de dolari!

Luptele vor fi difuzate pe canalul de YouTube al HELL Boxing Kings si pe platformele proprii de socializare. Iar sferturile de finale, semifinalele si finalele din seria de turnee vor fi transmise in direct.

"Pregatire, umilinta, sarguinta: acum este timpul tau!"

In cadrul competitiei internationale de box vor fi selectati cei mai buni si mai talentati sportivi din 10 tari, care vor concura in 4 categorii de greutate pentru centurile de campion HELL Boxing Kings.

Castigatorii din fiecare categorie de greutate vor primi premii in valoare de 100.000 de dolari si oportunitatea de a semna un contract cu HELL ENERGY Promotion.

Nu doar concurentii certificati, ci practic oricine poate concura pentru premiul in bani. Acest turneu deschide, de asemenea, usa catre lumea boxului profesionist pentru luptatorii si sportivii antrenati in arte martiale, care au abilitatile necesare, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu au avut ocazia de a-si dovedi valoarea.

Inscrierile au loc intre 01 februarie 2024 si 15 martie 2024, pe pagina www.hellboxingkings.com , pentru cei interesati cu varsta de peste 18 ani.

Vin si vedete!

Concurentii vedeta vor urca si ei in ring, la trei categorii de greutate, in timpul transmisiunilor in direct. Vedetele delegate din tarile participante se vor lupta, de asemenea, pentru premiul cel mare de 100.000 de dolari si pentru gloria titlului de campion HELL Boxing Kings.

"Tu iti stabilesti limitele si depinde tot de tine cand le depasesti!"

In 2024, la turneul international de box HELL Boxing Kings se vor putea inscrie participanti din Ungaria, Slovacia, Cehia, Croatia, Serbia, Bosnia, Romania, Grecia, Bulgaria si Azerbaidjan.

Candidatii vor fi invitati la meciuri de selectie in tarile lor de origine incepand cu luna martie. Concurentii din preselectii vor avea meciuri de calificare in luna iunie si vor fi invitati sa concureze in semifinalele live din luna noiembrie. 

Finala va avea loc in Ungaria, in decembrie 2024. La gala in stil Las Vegas vor participa, de asemenea, invitati din randul vedetelor si unul dintre cei mai de succes luptatori de box din toate timpurile, Roy Jones Jr., de noua ori campion mondial.

Clipul oficial de lansare a seriei HELL Boxing Kings poate fi vizionat aici: https://youtu.be/y3umYi9qUd8

Mai mult in Parteneriate, Sponsorship, Sport Marketing

 

 


PUBLICITATE: