Cu obiectiv de 60.000 de abonati activi in 31 de cluburi pana la sfarsitul lui 2018, World Class anunta noi deschideri sub conceptul #BeHealthy
Joi, 23 August 2018
 

Credit:World Class / Perceptum

World Class va deschide doua cluburi noi in aceasta toamna in Bucuresti, World Class AfiTech si World Class Veranda, iar in 2019 inca unul la Cluj – World Class Record Park. Tot pentru 2019, World Class anunta deschiderea celui de-al 35-lea club de health&fitness, World Class Expo Park, intr-un nou campus de birouri care va fi inaugurat in a doua jumatate a anului pe Bulevardul Expozitiei, Bucuresti

adplayers.info

World Class Romania, cea mai mare retea de health&fitness din tara, isi construieste strategia de extindere bazata pe dinamica pozitiva a pietei si vizeaza pana la sfarsitul anului 2018 mai mult de 60.000 de abonati activi in cele 31 de cluburi deschise la nivel national, anunta reprezentantii de comunicare de la agentia Perceptum. Potrivit agentiei, doua cluburi noi se vor deschide in aceasta toamna in Bucuresti, World Class AfiTech si World Class Veranda, iar in 2019 inca unul la Cluj – World Class Record Park.

Pentru anul 2019, World Class anunta deschiderea celui de-al 35-lea club de health&fitness, World Class Expo Park, intr-un nou campus de birouri care va fi inaugurat in a doua jumatate a anului 2019 pe Bulevardul Expozitiei, Bucuresti. Locatia a fost aleasa strategic pentru a fi mai aproape de un numar mare de romani care lucreaza sau locuiesc in zona si a transforma World Class in al treilea cel mai important loc din viata lor, dupa familie si serviciu.

Clubul va fi incadrat in categoria Bronz, va acoperi o zona generoasa de 1.480 de metri patrati si va include o zona de antrenament functional, un studio de aerobic, un studio de cycling si sali pentru clase de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai recente si mai performante echipamente de fitness si va avea o echipa puternica de instructori dedicati si antrenori personali.

Zona in care se va deschide World Class Expo Park, in 2019. Credit: World Class / Perceptum

Cu aceasta inaugurare, World Class acopera o zona in care nu avea o prezenta puternica, avand astfel oportunitatea de a se apropia mai mult de romani, pentru a intari miscarea #BeHealthy si pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei vieti active. Lansata la Festivalul #BeHealthy powered by World Class, miscarea #BeHealthy isi propune sa creeze o comunitate puternica in jurul beneficiilor vietii active si sanatoase.

"In conformitate cu strategia noastra de a extinde reteaua World Class in zone cu trafic intens, in apropierea casei si a locului de munca al romanilor pentru a le oferi si mai multe oportunitati de health&fitness, vom inaugura o noua locatie in Expo Business Park” a declarat Kent Orrgren CEO World Class Romania.

„Este un nou pas in misiunea noastra de a educa, inspira si influenta Romania asupra unui stil de viata sanatos, prin deschiderea de noi centre in zonele urbane, dezvoltand programe de antrenament originale si accesibile, prin intermediul expertilor nostri in health&fitness. Ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative si performante servicii de health&fitness, de a stabili noi tendinte in domeniu si de a dezvolta o comunitate puternica in jurul miscarii #BeHealthy pentru mai multa miscare", a mai spus oficialul World Class Romania.

Potrivit responsabililor de comunicare, cel de-al 35-lea club al retelei de health&fitness World Class devine o noua oportunitate de a fi mai aproape de tot mai multi romani si de a-i atrage catre un stil de viata activ si sanatos.

"World Class Romania va fi un excelent partener pentru noi, in cel mai nou proiect, Expo Business Park. Vor exista numeroase companii multinationale pe suprafata generoasa de 38.000 m2 pe care o oferim – insumand in jur de 3000 de persoane - care vor gasi tot ce au nevoie pentru o experienta optima de lucru si care vor putea, de asemenea, sa-si continue stilul de viata sanatos in aceeasi locatie intr-un centru de fitness profesionist", a declarat Robert Neale, CEO al Portland Trust.

Expo Business Park este principalul centru de birouri din zona Expozitiei din nordul Bucurestiului. Centrul de afaceri este situat la intersectia bulevardului Expozitiei cu strada Aviator Popisteanu, la 450 m de statia de metrou 1 Mai. Locatia este amplasata la 600 m de complexul expozitional Romexpo si la 1,5 km de Piata Presei Libere:

Potrivit reprezentantilor de relatii publice, Zona Expozitiei se bucura de o dezvoltare accelerata, care include centre importante de birouri si rezidentiale, impreuna cu noua linie de metrou M6 care va conecta zona direct la Aeroportul International Henri Coanda.

Proiectul ofera acces auto facil catre bulevardele principale: Bulevardul Expozitiei, Bulevardul 1 Mai si Calea Grivitei, respectiv drumul Kiseleff, Bulevardul Marasti, drumul Bucuresti-Ploiesti etc. Infrastructura de transport public include metrou (statia 1 Mai) la 5 minute distanta de mers pe jos, autobuze si tramvai in fata centrului si la 5 minute de mers pe jos (1 Mai cu Calea Grivitei). 

Mai mult despre Perceptum,

Mai mult in PR, Campanii

 


PUBLICITATE: