Cu o asociere de imagine estimata la peste 60.000 EUR, Holograf garanteaza Creditul Ipotecar Millennium Bank
Miercuri, 03 Martie 2010


( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Millennium Bank si-a asociat imaginea cu formatia Holograf pentru Creditul Ipotecar. Dezvoltata impreuna cu agentiile Ogilvy & Mather (creatie & strategie) si Initiative Media (servicii de media), campania de promovare pentru Creditul ipotecar de la Millennium Bank se va desfasura pe TV, print, online, outdoor si indoor, intre 6 martie si 18 aprilie.

Spot de 70.000-80.000 EUR
Productia spotului a fost estimata de surse AdPlayers la 70.000-80.000 EUR. Contactati de catre AdPlayers, oficialii de comunicare ai bancii nu au comentat valoarea investitiilor. Albert Nica, Executive Creative Director la Ogilvy a afirmat, deasemenea, pentru AdPlayers, ca spotul tv  a fost filmat cu Saga Film, in urma cu 2-3 saptamani, insa nu a comentat bugetul de productie. 

Peste 50.000 EUR, asocierea de imagine cu Holograf
Surse din piata de media & entertainment au estimat pentru AdPlayers la peste 50.000 EUR contractul de asociere de imagine al Millennium Bank cu Holograf, formatie care a devenit astfel imaginea produsului bancar. Reprezentantii bancii nu au comentat cifra. Cristina Bold, Director de Comunicare, Millennium Bank Romania a afirmat ca „Aceasta asociere este dedicata promovarii exclusive a Creditului Ipotecar oferit de banca”.

„E greu de spus cat este bugetul acestei asocieri”, a afirmat pentru AdPlayers si Tino Furtuna, de la Holograf. „Practic s-au unit doua brand-uri: Holograf lucra la un album, iar Millennium Bank nu cauta o piesa ci asocierea cu o formatie care sa raspunda cerintelor din target. Vorbim de un parteneriat pe parcursul a trei campanii si o perioada de 12- 18 luni. Tot ce va pot spune este ca aceasta colaborarea ne va ajuta sa ducem la capat si noul album cu tot ceea ce implica el.”

 

Campania de promovare care sustine lansarea noului produs are titlul „Fericirea incepe acasa!”, parafrazand o piesa lansata recent de Holograf si este o continuarea a campaniei precedente Millenium Bank. Clientii care fac o simulare pentru un Credit Ipotecar Millennium Bank vor primi gratuit un CD Holograf – editie limitata – care contine noua piesa Holograf adaptata campaniei Millennium Bank, precum si alte hituri ale formatiei.

Asocierea de imagine dintre Millennium Bank si Holograf reprezinta implementarea pe plan local a strategiei grupului Millennium bcp de a apela la vedete din domeniul muzicii pentru promovarea creditelor ipotecare. Potrivit reprezentantilor bancii, in ultimii ani, Millennium bcp a aplicat cu succes aceasta strategie de comunicare in tari precum Portugalia, Polonia si Grecia.

Creditul Ipotecar de la Millenium Bank
Creditul ipotecar de la Millennium Bank este acordat pe o perioada de pana la 30 de ani, iar valoarea lui poate ajunge pana la 80% din valoarea locuintei achizitionate. Prin noul produs bancar, clientii Millennium Bank pot beneficia de dobanzi cu o marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare. Dobanzile sunt variabile si depind de procentul din valoarea imobilului ipotecat pe care il finanteaza banca prin credit. Clientii mai beneficiaza si de asigurare de viata gratuita. 

Parte a Millennium bcp, din cel mai mare grup financiar privat din Portugalia, Millennium Bank si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Adresandu-se populatiei si companiilor, in prezent, Millennium Bank are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei.


PUBLICITATE: