Cu o afacere estimata in Romania la 250 Milioane EUR, Krammer&Wagner lucreaza cu The Ad Store
Marti, 15 Iulie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Contul de comunicare al dezvoltatorului de centre comerciale Kramer&Wagner a intrat in portofoliul agentiei The Adstore. 

Agentia de publicitate a semnat de curand un contract de colaborare pentru promovarea celor trei centre comerciale pe care compania le va dezvolta in Romania. 

Potrivit companiei, valoarea estimata a celor trei proiecte este de peste 250 Milioane EUR, dezvoltatorul imobiliar urmand ca acestea sa fie deschise incepand din primavara anului 2009.

"Am intrat in posesia contului direct din Austria prin agentia care reprezinta Krammer & Wagner acolo - The Ad Store Croatia", a afirmat pentru AdPlayers, Remus Frunza (foto), General Manager la The Ad Store Romania."Serviciile oferite sunt complete: strategie creativa, media plannning, pr, productie publicitara si BTL"

Lider pe piata imobiliara din Austria si Slovenia, Krammer & Wagner anunta lansarea pe piata romaneasca a centrelor comerciale Militari Shopping (Bucuresti), Westgate Shopping (Arad) si Seaside Shopping (Constanta).  Cele trei proiecte vor avea suprafete cuprinse intre 50.000 mp (Militari, Seaside) si 90.000 mp (Westgate) si parcari de la 2000 la peste 3000 de locuri.

 


PUBLICITATE: