Cu 2,6 Mil. EUR pe 2011 de la Cluj, Amprenta vrea advertising si de la Bucuresti.
Luni, 11 Iunie 2012
 ( Adplayers, Iulian Toma ) Cu 2,6 Milioane euro pe 2011 de la Cluj, grupul Amprenta isi face birou in Capitala. De 12 ani in publicitate, biroul din Capitala este coordonat de Alexandra Rosca (foto), care a lucrat la Impression, BMG, Ad Evolution, Kondiment si Carnation Group.

Rosca care a lucrat n publicitatea offline (outdoor-Impression Graphics Romania si print-Business Media Group) si online . Din 2009, ea a ocupat pozitii de sales director, new business manager si client service director in cadrul unor companii precum Ad Evolution, Kondiment Group GmbH si Carnation Group Romania.

Infiintata in 2001, cu capital integral romanesc, agentia Amprenta a debutat pe piata de comunicare ca furnizor local de spatiu media outdoor. Potrivit oficialilor agentiei de la Bucuresti, daca anul trecut compania avea un numar mediu de 53 de angajati, grupul de companii numara astazi peste 65 de oameni.

Conform reprezentantilor Amprenta, grupul detine in prezent 70% din piata de outdoor din Transilvania, avand mai multe tipuri de suporturi outdoor care acopera 9 judete si 15 orase. Din 2002, compania a debutat si ca furnizor de media radio, prin infiintarea postului local de radio Impuls Cluj, care poate fi ascultat pe frecventa 101,5 FM, in zona metropolitana a orasului, devenita de curand reteaua Impuls Network. Anul acesta compania a lansat, tot in Cluj Napoca, si  postul de Radio Napoca FM( 102,2 FM).

Agentia organizeaza si evenimente zonale cum sunt Premiile Media de Excelenta, Targul de Vacante, Procampus si Student Parade, dar si turneul Goran Bregovic, care are loc in acest an la Targu Mures ( 17 iunie ) si Cluj ( 18 iunie).

AdPayers Market:

Clientii Agentiei Amprenta Advertising:

Clienti Publicitate / Comunicare Full Service:

CHRISTIAN TOUR 76 S.R.L.

MACON S.R.L.

Wizz Air HUNGARY LTD Hungary Hungary

Gold Plaza( deschidere Baia Mare)

Elit SRL Cugir Alba

KARTAGO TOURS S.R.L.

BANCA TRANSILVANIA SA

Electric Group SRL

 

Clienti divizia Outdoor (OOH):

DEDEMAN S.R.L.

AMBIENT S.A.

Kaufland Romania Bucuresti Buc.

Real- Hypermarket Romania S.R.L.

Polus Trans.

Iulius Management Center SRL Iasi

 

Clienti BTL / Evenimente:

Vodafone Romania SA

Jidvei S.A. Blaj Alba

Ursus Breweries SA Bucuresti Buc

Primaria Alba si Bistrita

PROFI FOOD

 

CIFRA DE AFACERI ( pe grup )

Cifra de afaceri  2011:  2,6 Milioane EUR (11.107.650 lei )

 

Nr mediu angajati:

2011: 53 angajati

Mai 2012: peste 65. 

 


PUBLICITATE: