Cristi Grigorescu (Next Advertising) comenteaza nemteste conflictul Bruno Negoita "partener Next – director Dufa"
Marti, 28 Iulie 2009
 

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

AdPlayers a cerut prin responsabilul de PR o pozitie oficiala de la Next Advertising dupa articolul AdPlayers legat de conflictul intre pozitia de partener la profitul unei agentii de publicitate si cea de director la Client. Ca raspuns la solicitarea publicatiei de a prezenta si pozitia agentiei, Cristi Grigorescu, Managing Partner al agentiei vopseste nemteste un feedback in care nu comenteaza nimic despre conflictul dintre pozitia lui Bruno Negoita – partener la Next Advertising si Bruno Negoita – Director la Dufa, clientul agentiei in care cei doi sunt parteneri inclusiv la profit. 

Din fericire, comunicarea lui Grigorescu primita pe emailul de feedback la articol reprezinta ea insasi un comentariu suficient pentru a ilustra si „erectitudinea pulicitarului roman” despre care scrie in iqads si Liviu David, Creative Director la Next. 

Mai jos, feedbackul integral la articol, de la Cristi Grigorescu ( n.r. Managing Partner, Next Advertising )

„Bai Iulian,

Ma dezamagesti cumplit. Ai un dar de a isca scandal ca nimeni altcineva. Urmaresti doar senzationalul si prin urmare nu vei culege decat furtuna. Imi consider foarte intemeiata la acest moment decizia pe care am luat-o la un anumit moment de a nu comenta nimic pentru adplayers.

Cu dezamagire,

Un fost prieten

PS...Deontologia jurnalistica te-ar fi obligat sa nu speculezi pe seama conflictului de interese bruno | dufa ( n.r. Bruno Negoita, Director la Dufa). Nu stii cat de public este acest conflict de interese si nici agreementul lui Bruno cu Advent ( n.r. fondul de investitii care controleaza Dufa )”


PUBLICITATE: