Crew member, pana la 2.800 de lei net, Manager Trainee , 3.700 de lei net, in campania „Credem in tinerii din Romania” cu peste 1.000 de noi locuri de munca la McDonald’s.
Joi, 23 Iunie 2022

McDonald’s in Romania a lansat o noua campanie de recrutare la nivel national prin care ofera oportunitati profesionale si un pachet consistent de beneficii. Peste 1.000 de locuri de munca sunt disponibile pe parcursul anului in reteaua de restaurante cu servire rapida, ca parte a campaniei de recrutare „Credem in tinerii din Romania

AdPlayers. info

Noua campanie de recrutare derulata la nivel national de McDonald’s Romania aduce oportunitati profesionale pentru tineri si un pachet atractiv de beneficii, anunta compania.

McDonald’s in Romania a lansat o noua campanie de recrutare la nivel national prin care ofera oportunitati profesionale si un pachet consistent de beneficii. Peste 1.000 de locuri de munca sunt disponibile pe parcursul anului in reteaua de restaurante cu servire rapida, ca parte a campaniei de recrutare „Credem in tinerii din Romania”. Locurile de munca vizeaza toate pozitiile disponibile in restaurantele McDonald’s: Crew member - lucrator comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader - responsabil ospitalitate, si sunt dedicate atat aplicantilor din Bucuresti, cat si celor din alte orase din tara unde compania este prezenta.

McDonald’s isi propune astfel sa vina in sprijinul tinerilor, oferindu-le acestora oportunitatea de a se alatura unui mediu de lucru placut si incluziv, beneficiind de un salariu motivant, un program flexibil, care le permite sa isi continue studiile sau sa isi urmeze pasiunile, si un proces rapid de promovare. Astfel, un tanar angajat care se alatura companiei in programul de Manager Trainee poate deveni director de restaurant in 3 ani de zile.

„Pachetul de beneficii pe care il oferim este cu siguranta atractiv pentru tineri. Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au varsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii nostri se afla la primul lor job. De aceea, campania <<Credem in tinerii din Romania>> a reprezentat un pas firesc in strategia noastra de recrutare, pentru ca ne dorim sa purtam un dialog autentic cu tanara generatie si sa le aratam acestora ca intelegem pe deplin nevoile si asteptarile lor. Credem in potentialul lor, in optimismul si entuziasmul cu care se afirma, si vrem sa stie ca ceva bun ii asteapta la McDonald’s: sprijin, empatie, respect si un job unde pot fi ei insisi.” a declarat Monica Zdrancota, director Resurse Umane in cadrul Premier Restaurants, operatorul McDonald’s in Romania.

Crew member, pana la 2.800 de lei net. Manager Trainee , 3.700 de lei net.

Cele 1.000 de locuri de munca oferite in cadrul noii campanii de recrutare se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta de peste 16 ani si pot fi accesate si de candidati fara experienta, cu studii medii sau care sunt in curs de finalizare a studiilor superioare. Pentru un nou angajat, salariul variaza in functie de pozitia ocupata si numarul de ore lucrate, la care se adauga tichetele de masa, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend si bonusuri in functie de rezultatele restaurantului. Astfel, pentru o norma de 8 ore, un Crew member (lucrator comercial) poate primi un pachet salarial de pana la 2.800 de lei net, in vreme ce un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.

Angajatii beneficiaza, de asemenea, de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de lucru cu clientii sau pentru a deprinde abilitati de management, cursuri de igiena si ospitalitate, programe de sprijin in educatie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru rasplatirea performantelor.

Totodata, acestia beneficiaza de reducere de 50% la achizitionarea produselor preferate in timpul programului de lucru si, in limita locurilor disponibile, au posibilitatea de a lucra la restaurantul aflat cel mai aproape de casa.

Campania de comunicare „Credem in tinerii din Romania” reprezinta promisiunea brandului de le oferi tinerilor posibilitatea unui prim pas pe piata muncii, unde dorinta de a invata compenseaza cu lipsa de experienta, iar activitatea la job nu intervine in timpul dedicat studiului. Campania este prezenta pe toate mediile de comunicare, la nivel national, si cuprinde o serie de activari dedicate potentialilor si viitorilor angajati ai brandului.   

Cei interesati de posturile oferite de McDonald’s in cadrul noii campanii de recrutare, pachetul de beneficii si procesul de aplicare pot accesa informatiile si pe site-ul companiei, in sectiunea de cariera  https://mcdonalds.ro/cariera

Despre Premier Restaurants Romania

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante in 28 de orase, dintre care 46 restaurante cu McDrive si 47 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de peste 5.000 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate.

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: