Cresta Awards a premiat "The Couple" (McCann Erickson)
Luni, 27 Octombrie 2008


"The Couple", Eptista ( McCann Erickson )

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

Cresta Awards (Ney York) a premiat lucrarea „The Couple” semnata de McCann Erickson, un print dintr-o campanie de informare asupra riscurilor vitezei excesive,  dezvoltata prin organizatia non-profit Eptisa pentru Politia Romana. Agentia de publicitate este si singura premiata  la aceasta editie a festivalului de publicitate. Executia a fost premiata cu Grand Prix la editia de anul trecut a festivalului Golden Drum.

 

Echipa care a lucrat la campanie este formata din: Constantin Milu (Copywriter), Andrei Tripsa (Group Creative Director), Catalin Paduretu (Art Director), Alexandru Dumitrescu (Associate Creative Director), Adrian Botan (CEE Creative Director), Andreea Sandu (Group Account Director), Irina Trifu (Account Manager) si Alex Rosca (Senior Account Executive).

 

Avand ca principale criterii de jurizare originalitatea ideii creative si calitatea executiei, Cresta Awards este deschis tuturor agentiilor de publicitate, clientilor de publicitate, studiourilor de creatie sau caselor de productie din intreaga lume. In festival pot participa atat lucrari locale cat si internationale, care au aparut incepand cu 1 ianuarie 2007. 

Castigatorii competitiei sunt anuntati astazi intr-o ceremonie online, pe adresa http://www.cresta-awards.com/2008ceremony/ .

 


PUBLICITATE: