Creatia si noul spot Alexandrion "De la un Prieten", la GMP
Vineri, 05 Februarie 2010


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Noul spot Alexandrion este semnat de GMP. Spotul TV Alexandrion "De la un prieten" poate fi vazut deja pe Youtube chiar pe contul deschis sub numele Alexandrion Group, si a intrat in emisie pe statiiile de televiziune de cateva zile.

Contactati de catre AdPlayers, reprezentantii agentiei GMP au confirmat paternitatea creatiei. Potrivit oficialilor companiei de publicitate conduse de Felix Tataru, contul de strategie si creatie Alexandrion a fost castigat in urma unui pitch organizat de investitorul in comunicare in vara anului trecut. Numele agentiilor participante in licitatie nu a fost dezvaluit. GMP a mai semnat un spot recent si pentru Fundatia Alexandrion: "Lasa pe altcineva sa conduca"

Estimat de AdPlayers intre 1 si 1,5 Milioane euro pe an, la nivelul anului 2008, contul de media si creatie Alexandrion era administrat pana in primavara anului trecut de Papaya, agentie de publicitate care a incheiat colaborarea cu producatorul si distribuitorul de bauturi incepand cu luna martie 2009. 

Dupa o relatie contractuala derulata pe parcursul a cativa ani, surse apropiate fostei agentii de publicitate au afirmat pentru AdPlayers ca ulterior incheierii colaborarii din primavara anului trecut, Papaya a refuzat constant invitatiile de a participa la licitatiile organizate de actualul management Alexandrion.


PUBLICITATE: