Coty - Cat de Kylie esti, la Propaganda
Miercuri, 14 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Propaganda semneaza campania de promovare a parfumului Showtime by Kylie Minogue, de la Coty, potrivit unei comunicari a agentiei de publicitate.

Campania contine un spot publicitar adaptat, care face trimitere la site-ul campaniei, crearea si amplasarea unor studiouri foto asemanatoare spatiilor din backstage in locatiile Iulius Mall din Cluj, Iasi si Timisoara, iar in Mall-urile din Bucuresti exista promoteri care ofera testere vizitatorilor. 

Ca o componenta a acestei campanii nationale, Propaganda a creat site-ul campaniei, prin care vrea sa transmita target-ului cat de important este sa ai atitudine si stil si in plus sa nu uiti de distractie. Potrivit agentiei, www.catdekylieesti.ro, website-ul campaniei, a fost lansat pe 17 aprilie, fiind vizitat pana acum de peste 6.500 de persoane.

Concurentele se vor intrece pentru un book profesionist (premiul I), realizat in urma unei sedinte de styling semnata de cunoscutul fotograf Gabriel Hennessey si de make-up artistul Mirela Vescan, o zi la un Spa din Bucuresti (premiul II) si o pereche de accesorii glamour, stil Kylie Minogue, compusa dintr-o geanta si o pereche de pantofi (premiul III).

 Echipa care a creat aceasta campanie este formata din: Mihai Gheorghe – art director Propaganda, Paul Cioran – copywriter Propaganda, Alina Ilie – senior account manager Propaganda, Miriam Ivanescu – account executive Propaganda si Alina Nastase – brand manager din partea Coty.

 

 


PUBLICITATE: