Contul social Piraeus Bank, la Rogalski Damaschin. “Adevarata Valoare esti Tu" - in derulare.
Marti, 26 Mai 2015
 

adplayers. Iulian Toma

Rogalski Damaschin Public Relations comunica “Adevarata Valoare esti Tu” Piraeus Bank Romania. Agentia de relatii publice si comunicare a castigat de curand contul, gestionand in acest moment cinci branduri din acest domeniu.

Contactata de catre adplayers, Eliza Rogaski, Managing Partner al agentiei de relatii publice si comunicare nu a dezvaluit valoarea contului recent castigat, motivand diversitatea si marimea proiectelor de comunicare care vor fi angajate si a caror bugete vor fi creionate pe parcursul colaborarii.

“In perioada urmatoare vom dezvolta mai multe proiecte pentru Piraeus Bank, ce au ca scop consolidarea prezentei bancii in mediul online, precum si declinarea noii promisiuni de brand, "Adevarata Valoare esti Tu", pe platformele sociale” a declarat pentru adplayers Eliza Rogalski, Managing Partner, Rogalski Damaschin PR.

“Pentru noi, colaborarea cu Piraeus Bank este o ocazie sa ne fructificam experienta in comunicarea financiara pentru un jucator important de pe piata. Echipa noastra de comunicare financiara gestioneaza in acest moment reputatia a cinci branduri din acest domeniu, lucru care ne ofera o expunere completa asupra fenomenelor din zona financiara”.

Rogalski Damaschin a preluat administrarea platformelor de social media ale Piraeus Bank incepand din luna aprilie. Agentia va asigura continuitatea proceselor de comunicare pe platformele deja existente si va implementa o strategie care sa  aduca mai aproape valorile Piraeus Bank de clienti sai prin intermediul retelelor sociale. Colaborarea are in vedere cresterea vizibilitatii brandului in mediul onlineprin crearea de continut integrat si relevant pe toate conturile de social media ale companiei.

Una dintre cele mai dinamice si active organizatii financiare din Grecia, Piraeus Bank Group are o prezenta internationala de 382 unitati. Grupul opereaza in Romania cu un numar de  120 de sucursale si poseda expertiza in ariile de retail banking, intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri), credite de consum si ipotecare, greenbanking, servicii bancare dedicate sectorului agricol, leasing si piete de capital si de investitii.

Mai mult in Licitatii, PR

 


PUBLICITATE: