Contul de e-mail marketing al Parlamentului European, la White Image
Vineri, 15 Aprilie 2011
 (AdPlayers, Iulian Toma)

White Image a castigat contul de e-mail marketing al Biroului de Informare al Parlamentului European.

Contactat de catre AdPlayers, Andrei Georgescu nu a dezvaluit bugetul colaborarii cu Parlamentul European, dar a subliniat ca acesta va fi in functie de comenzile si cerintele institutiei.
Comunicarea nu va avea o anumita frecventa, dar va atinge publicul tinta cu o frecventa si o baza de date indicata de Biroul de Informare al Parlamentului European.

In urma demararii colaborarii, agentia White Image va facilita comunicarea prin email a Biroului de Informare al Parlamentului European din Romania cu mass-media si toti cetatenii interesati de activitatea acestui for institutional, asigurandu-se ca acestia sunt informati cu privire la activitatile institutiei, cu evolutiile politice si legislative din cadrul Parlamentului European.

White Image se va ocupa de realizarea si distributia mesajelor electronice catre toti cei care doresc sa primeasca informari periodice legate de activitatea Parlamentului European. Newsletterul Biroului de Informare al Parlamentului European din Romania va contine comunicate, articole pe diverse teme de interes, informari de presa, anunturi, evenimente si linkuri utile, avand scopul de a creste gradul de cunoastere despre Parlamentul European si Uniunea Europeana in general.

Parlamentul European este prezent in fiecare dintre statele membre ale Uniunii Europene prin intermediul birourilor de informare (27 de birouri si 6 antene). Una dintre principalele functii ale acestor reprezentante locale este sa informeze reprezentantii presei si opinia publica in general, cu privire la activitatile curente ale institutiei la nivel de comisii, plen, precum si de a comunica rolul si misiunea acestei institutii europene.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: