Contul de PR de 30.000 - 40.000 de euro GEFCO Romania, la BDR Associates, dupa o selectie de oferte
Vineri, 18 Septembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Contul de relatii publice GEFCO Romania a ajuns in portofoliul agentiei de relatii publice BDR Associates, asociat exclusiv al grupului Hill and Knowlton in Romania, dupa o selectie de oferte la care au participat mai multe companii.

In urma selectiei, BDR Associates a devenit astfel agentia de comunicare a companiei GEFCO Romania, parte a Grupului francez de logistica GEFCO, intre primele 10 grupuri de logistica din Europa.

„Am fost invitati la o selectie de oferte in luna februarie 2009”, a afirmat Catalina Stan, Managing Partner al companiei, pentru Adplayers. „Anuntul colaborarii a venit la inceputul lunii septembrie prin compania de relatii publice Cohn and Wolfe, care asista GEFCO la nivel international”

Compania de relatii publice  BDR Associates va asigura comunicarea grupului GEFCO pentru Romania in colaborare cu companie de relatii publice Cohn and Wolfe, care asista GEFCO la nivel international. Potrivit unor surse din piata de relatii publice contul este aproximat la 30.000 -40.000 de euro pe an.

Pe langa GEFCO, printre clientii BDR Associates se mai numara nume precum Castrol, Centre Ville , Medicover. Grupul GEFCO este prezent in 100 de tari din lume si se claseaza intre primele 10 grupuri europene de logistica, cu o cifra  de afaceri de 3,5 miliarde EUR in 2008. Grupul numara 400 de locatii in intreaga lume si are peste 10.000 de angajati. GEFCO isi dezvolta activitatea in 3 zone prioritare: Europa, Asia si America de Sud. 

PUBLICITATE: